Monitori

Lg FLATRON M2762D firmware upgrade te mrtvi pixel

Huurux ned 16.1.2011 19:54

Eto,nakon 2 mjesexa pojavila mi se crvena tockica na sredini ekrana u koju buljim...pa to je strasno...probao sam je stiskati ( jednom mi uspjelo sa samsungom) probao razni software...ima li tko kakvu pametnu ideju bio bi jako zahvalan jer me ovo bode u oci,te dali ima mozda negdje stranica di mogu staviti na ovoga novi firmware da cita mkv,to sam uspio sam svojom lg televijzijom pa bi htio i sa ovim monitorom,hvala pozz

Amokk sub 19.2.2011 11:32

Pozzz svima. Imam jedno pitanje. Radi se o mom lcd-u LG 32LH2000 i imam firmware 3.40. E  sad bi ja njega downgradirao na 3.15 i uključio opcije za gledanje filmova na njemu. Jel se mora vratiti na 3.40 firmware ili neka ostane na 3.15? jel sve funkcije budu radile ili nek tako ostane? Jel zna to netko? jel netko to radio?

Huurux sub 19.2.2011 21:40
Amokk kaže...

Pozzz svima. Imam jedno pitanje. Radi se o mom lcd-u LG 32LH2000 i imam firmware 3.40. E  sad bi ja njega downgradirao na 3.15 i uključio opcije za gledanje filmova na njemu. Jel se mora vratiti na 3.40 firmware ili neka ostane na 3.15? jel sve funkcije budu radile ili nek tako ostane? Jel zna to netko? jel netko to radio?

Ja imam lg 42lh4000 ,mislim da sa novim firmwarom ne mozes uci u servisni meni di u biti ukopcas opciju divx HD ,a kad ga jednom ukopcas tu opciju mislim da mozes stavit i zadnji firmware...pogledaj malo na forumu...nisam 100 posto siguran..