Zalman Z11 plus

to je zakovica,otpilaj ju s dremelom ili odreži s kliještima....btw,zove se rivet,a ne rivit :)

Možeš ju i probušiti sa odgovarajućim borerom, da je promjer kao rupa u rivetu.

hm, a šta je borer

Svrdlo , a ove zakovice su ti popularno zvane pop-nitne

Pozdrav,zanima me moze li stati noctua nh-d14 u zalman z11+ maticna je gygabyte ga970a-ud3 a rami su kingston hyper x blue 1600?

Trebala bi moć niža je od mog coolera enermax t40, samo je duplo šira ta noctua, neznam hoće ti stati rami, ali vjerovatno neces imat problema

Pozdrav,zanima me moze li stati noctua nh-d14 u zalman z11+ maticna je gygabyte ga970a-ud3 a rami su kingston hyper x blue 1600?
To su ova niska memorija ? Ako je , stat ce !
http://i1345.photobucket.com/albums/p675/charle692/IMG_20130622_200203_zps13fcd90a.jpg
Ovako imam ovo kučište i htio bih ga počet modificirat, ali u startu imam problem.
Želim izvadit hdd kavez iz njega samo što je pričvrščen sa ovakvom vrstom vide, neznam kako se zove na hrvatski, tipla možda, na eng je rivit. kako ih izvadit vanka čitam da je najlakši način da ih se bušilicom izbuža vanka, to mogu napraviti za one na dnu kučišta ali što sa ovima unutra. nemogu manevrirat bušilicom unutar kučišta prevelika je.