timmyzg pet 29.6.2012 19:54

pozz{#}

evo prvo se ispričavam svima što dugo nisam stavljao slike ili što nisam radio na projektu ali nisam bio u državi pa nisam bio u mogučnosti išta raditi na projektu :(

danas sam se malo sjeo i igrao sa cijevima i vodenim hlađenjem; sve sam pročistio i sad čekam da kupim neku je8enu grafu 

uglavnom ako netko prodaje ili zna nekog da prodaje grafičku tipa gtx670/680 ili 7950/70 nek se javi jer je ekwb već nestrpljiv :/

LP :)

timmyzg pet 29.6.2012 21:28
Haf932 kaže...

Bem ti kak si crno-crvena maticna super pase s crno-crvenim kucistem + ventovi i crijeva !! Sve je lijepo ukomponirano zasad , Svaka cast !!

hvala :)

sad još samo da kupim grafu i dam napravit od crvenog plexija backplate ili još bolje sam jer sam modder pa ću sve sam :)

timmyzg sub 30.6.2012 00:40
rooswelt1991 kaže...

Jle može jedna slika s boka, da se vidi cijeli case?

a nema kaj za vidit jer sam maknuo opet cijelu plastiku jer sutra farbam kejs opet u crno izunutra jer je prije katastrofa bilo obojano, i stavljam onu pjenu :)

timmyzg sub 30.6.2012 21:24

Evo danas ujutro bio u šopingu

kupio sam nastavke za dremel, crni mat sprej i gumu :)

isprobao sam rezervoar, nigdje ne curi sve super sve 5 ;) (još jedna pohvala na firmu aka.hr na odlično odrađenom poslu i jeftinim cijenama)

onda sam cijeli dan šmirglao kejs sve dok skroz nisam skinuo staru boju, onda očistio i stavio primer i to par slojeva;

i počeo ja sprejati i nisam ni završio a ponestalo mi spreja

uspio sam potrošiti sprej i pol {#}

e da i stavio sam ovu gumu oko radijatora tako da mi ne vibriraju ventilatori :)

timmyzg sub 30.6.2012 22:07
Haf932 kaže...

Bravo majstore , vidim , bit ce tu jos puno posla !

hvala {#}

uff bit će bit će

sada mi je samo bitno da završim sprejanje i kupim grafu a na moru radim detalje

počeo sam raditi stalak za ssd od plexija već sam par djelova izrezao još su mi ostala dva, a onda ih moram spojiti :)

i bit će tu još dosta toga i većinu toga sam počeo raditi ali pssst još neću ništa reći ni pokazati :D

timmyzg sub 30.6.2012 22:22
Pranja kaže...

Timmy,pa što nisi rastavio kejs prije bojanja?

I trebao si zaštiti ono spužvu na koju sjeda napajanje.

nije mi se dalo jer je dosta veliko da ga ovako ofarbam :)

ma nije mi tako bitno to, to ću ofarbati još u crveno ili ću neku crvenu foliju staviti preko toga; tak i onak je ispod napajanja :)

timmyzg sub 30.6.2012 22:27
Pranja kaže...

Uf,nije ti tako dobro,treba posvetiti pozornost na detalje.

Ni meni nije bilo lako,ali vrijedilo je truda.

ma joj, ak treba budem napravio bolju 

i još ću na to možda staviti gumenu traku da minimaliziram vibracije :)

rooswelt1991 sub 30.6.2012 23:55
timmyzg kaže...
INCOGNITO99 kaže...

{#}{#} Koliki je kapacitet tog spremnika?

e vidis to sam skroz zaboravio izmjeriti, nemam poja xD

Uzmeš sve dimenzija (visina širina duljina) pomnožiš i pretvoriš u dm3. Omjer ti je 1dm3=1l

timmyzg ned 1.7.2012 00:17
rooswelt1991 kaže...
timmyzg kaže...
INCOGNITO99 kaže...

{#}{#} Koliki je kapacitet tog spremnika?

e vidis to sam skroz zaboravio izmjeriti, nemam poja xD

Uzmeš sve dimenzija (visina širina duljina) pomnožiš i pretvoriš u dm3. Omjer ti je 1dm3=1l

ma nisam doma pa mi se nije dalo ali tako ispadne 0.8l

timmyzg pon 2.7.2012 17:15
CroNk3r kaže...

A da jednostavno napuni tank i onda iz njega izlilije vudu u neku posudu s oznakama kolicine?{#}

tako sam i mislio i tako budem napravio :)

samo sam naletio na jedan problem {#}

ja krenuo danas napraviti prvi test da vidim jel negdje curi tekučina

i onda skužim da je na cpu bloku inlet na lijevoj a outlet na desnoj strani :O

jel ima tko kakav prijedlog što da napravim? (ili da jednostano okrenem blok za 180°?)

Pranja pon 2.7.2012 17:24
dombak1608 kaže...

Zar nije svejedno na koju stranu je okrenuto? :O

Lagano okrenes blok, ako ti to smeta.

Nije svejedno jer nisu svi blokovi iznutra simetrični i nije isti tlak na ulazu i izlazu.

timmyzg čet 5.7.2012 12:36

bio sam prisiljen sklopiti sve jer idem na more pa nosim komp jer ga planiram tamo završiti :)

sve je stavljeno osim plastike okolo, ručka i stranica

i dalje sam u potrazi za grafičkom, a blok mislim staviti tek kada dođem sa mora

ova cijev koja ide iz plexija do procesora tako sigurno neće stajati ali sam to tek tolko stavio da mi hladi proc dok ne dobijem blok za grafu :)

timmyzg čet 5.7.2012 12:46
Pranja kaže...

Vidim da su se moji Scythe-ovi fino udomaćili. Jel se još dobro drži boja na njima?

da odlično si ih ofarbao, ljepo se drži {#}

p.s. ako netko ima coolermaster sickeflow sa crvenim ledicama a da ih prodaje nek se javi u pp, dosta nudim ;)

Mitsuoka čet 5.7.2012 12:55

Sve je ludilo, dok ne počneš pisat po kućištu. Kad već želiš da ispadne dobro, pokušaj biti uredniji sa tekstom, ovaj natpis For The Win izgleda kao da je tek tako kistom nanesen, čisto da se nanese boja.

Pranja čet 5.7.2012 12:56
timmyzg kaže...

da odlično si ih ofarbao, ljepo se drži {#}

p.s. ako netko ima coolermaster sickeflow sa crvenim ledicama a da ih prodaje nek se javi u pp, dosta nudim ;)

Super. Onda je akrilna pravi pogodak čim su toliko izdržali. THX na info.

fakEEE kaže...

Pranja, tvog hardwera ima po cijeloj RH :D

Ah,što češ. A firmu još nisam otvorio. {#} Što će tek biti onda?