timmyzg uto 24.1.2012 22:05

evo kupio stranicu novu od shak-e :)

super stranica po super cijeni i u super stanju tj. novom {#}

e da sigurno tu ima nekih kreativnih ljudi, pa ako znate neko ime za projekt slobodno napišite tu na temu... ko zna možda izaberem baš vaš prijedlog {#}

(p.s. tak će se onda normalno zvati tema na bit-tech forumu) evo neki hintovi da vam bude lakše smislit, bit će crveno crne boje, vodeno hlađenje sa vodopadom itd. 

dombak1608 uto 24.1.2012 22:11
timmyzg kaže...

e da sigurno tu ima nekih kreativnih ljudi, pa ako znate neko ime za projekt slobodno napišite tu na temu... ko zna možda izaberem baš vaš prijedlog {#}

(p.s. tak će se onda normalno zvati tema na bit-tech forumu) evo neki hintovi da vam bude lakše smislit, bit će crveno crne boje, vodeno hlađenje sa vodopadom itd. 

NOVA TEMA, NOVA TEMA :D
Jedva čekam modić :)) 

FiCoO uto 24.1.2012 22:17
timmyzg kaže...

Cat Master? :D

timmyzg uto 24.1.2012 22:33

zasad mi se najviše sviđa ideja koju mi je šiloman dao 

kao cosmos= univerzum pa onda ''The red universe mod'' :)

edit: što prije se odlučim za neko ime to ću prije otvoriti novu temu i već imam dosta slika za postat :D

etnes uto 24.1.2012 22:56
timmyzg kaže...

da i taj rezervoar će biti smješten di su inaće gumbi za toolless pa će biti dosta uzak i nadam se da se neće čuti bučkanje vode (da me ne tjera na wc dok igram)link s tim da će kod mene biti više od 30cm :)

Mislim da se voda nebi trebala čuti jer je sam rezervoar dosta uzak te bi se voda trebala spuštati uz stijenku.

Pranja pet 27.1.2012 00:29
timmyzg kaže...

ps: šta nema nitko više nikakve ideje? dobio sam neke prijedloge u pp al tražim i dalje :D

Moja ideja je da mi počneš odgovarati na PP. Već sam pomislio da me izbjegavaš. {#}

timmyzg pet 27.1.2012 00:40
Pranja kaže...
timmyzg kaže...

ps: šta nema nitko više nikakve ideje? dobio sam neke prijedloge u pp al tražim i dalje :D

Moja ideja je da mi počneš odgovarati na PP. Već sam pomislio da me izbjegavaš. {#}

hmmm pp? sec da pogledam

isprike, zaboravio sam skroz na poruku {#}