The_Fichek pon 18.7.2022 21:04
_itsmoriarty kaže...

evo malo i mog kutka dolaze mi uskoro neke nove stvari pa cete biti up to date. 

 

update : okacio maceve. 

 

Hej, vrhunski setup kao i uvijek. Moguce da sam te pitao preko PM prije par godina, ali se ne sjecam vise. Selim uskoro u novi stan pa me zanima koju si tocno plocu stola uzeo i otkuda (Ikea?) i je li ti zgodnije raditi kada imas drzace (moze link na te drzace) na Alex ikea ormaricima ili bez njih, odnosno kada ti je stol malo povisen ili ne? I ako ti nije problem poslati link na ovaj element koji ustvari nije ladicar, a drzi plocu stola.

 

P.S. necu ti kopirati build, bez brige 

RuskeGTT ned 16.10.2022 17:12

cijeli stol s kompom preseljen u drugu sobu koja je bila prazna i koju cu pomalo uredivati u gaming/gym room, slozen kokpit, externe urice na galaxju S8, custom kugla mjenjaca na stock G27. u dolasku duboki alcantara volan, adapter za G27 i duzi F1 salteri, mood lamp s plutajucim meduzama, tepih za pod kokpit...trebam jos narucit usb rucnu i nosac za S8 da ga zavidam za konstrukciju kokpita da mi bude blize...mozda neki 5.1 sustav, jer mi fale zadnji kanali

za ovu prigodu izvucen iz konobe skoro 20g 2.1 sustav logitech Z3e, koji svira kao 1. dana, dok za streamanje i slusanje muzike jos uvijek konekcija preko BT na 5.1 soundbar u boravku pored TV

cable management kad nabavim duzi kabel za PSU (da li su svi univerzalni?) i neke smislene vece kanalice samoljepljive

anelko uto 1.11.2022 08:45
_itsmoriarty kaže...

evo malkice i mog setupa, cisto malo da osvjezimo temu. 

 

kacite fotke ljudiiii :D 

 

lp 

 Vrhunski  ima li ovo postolje za noge neki poseban naziv, ovo i meni treba i koju stolicu koristis?

midzan21 pet 11.11.2022 15:42

Updatean setup sa 2 nova HP E23 G4 FHD monitora, te uz HP ProDesk 600 G6 Mini na koji su monitori spojeni čine ultimate work from home setup, hvala novoj poziciji i poslodavcu što su me opremili sa odličnom opremom :) Nesmijem zaboraviti i Jabra Link 230 adapter za slušalice koje su udijelili jer će trebati.

 

Kao privremeno rješenje problema moj komp je stavljen na privremenu DIY policu ispod stola, moram napravit po mjeri kako spada jedan dan da komp ostane dolje te da iza glavnog kompa bude i ovaj van stola s desne strane "NAS" komp/Home lab multimedia mašina.

 

Cable management je loš, trebam nabavit dosta velcro traka da sve kablove povežem kako spada te moram uz policu nabavit bolje produžne sa prenaponskom zaštitom, te još jedan veći mouse pad da pokrije ostatak stola, dakle nešto tipa 90x40 ili 80x30, ne treba bit nešto extra ali samo da štiti stol od prašine, užasno je gledat i svaka 2 dana istog čistiti od prašine, podlogu samo prebrišem jednom tjedno.

maxy0 uto 20.12.2022 23:18

Više se bas i ne koriste one ladice/police za tipkovnicu šta se izvlače ispod stola... Šta mislite zbog čega je to, čisto zbog izgleda ili? Ja imam tu ladicu i razmišljam da ipak stavim tipkovnicu i miša gore na stol... Bolje bi vjerojatno izgledalo ali bi time izgubio prostor na stolu.