Kako obnoviti antivus program?

O kojem antivirusu se radi?

Radi se o Symantec Endpoint Protection, ovako i nemogu provoditi skeniranje za prijetnje, odmah stane,, piše da je treba update?

Koju verziju programa imaš?

Radi se o Symantec Endpoint Protection, ovako i nemogu provoditi skeniranje za prijetnje, odmah stane,, piše da je treba update?
Možda ti je istekla licenca. U svakom slučaju mora biti opcija update u samom sučelju programa. Ako ti i tu javlja neku grešku probaj sa reinstallom softvera.

Ako je to ova verzija sa slike klikni na "LiveUpdate".http://www.depts.ttu.edu/ithelpcentral/solutions/LiveUpdate_NAV.php

mislim da je 11

Onda napravi kako sam napisao u svom prethodnom postu.

radim, javim se što će bit.

Ovako, već treći put radim Live Update, piše Downloading Antivirus and antispyware definitions (1 od 2) complete,
Downloading Antivirus and antispyware definitions (2 od 2) neće, već piše failed, onda poslije je ovo:
There is not enough free disk space available for this update to install a file.
LiveUpdate session is complete.

Pogledaj imaš li mjesta na disku na kojem je instaliran taj antivirus.

Pogledaj imaš li mjesta na disku na kojem je instaliran taj antivirus.
Nemam mjesta, moram sad brisat.

Eto, u tome je bio problem

Evo nešto sam izbrisao, odem skenirati, kad ono opet nemogu.

Evo nešto sam izbrisao, odem skenirati, kad ono opet nemogu.
Jesi kliknuo na live update?
Ako niš drugo obriši ga i skini noviju verziju ručno.

Stoput provjeravao :), hvala na savjetima!

A kako znati na koliko se godina biti licenca kada ga ponovno instaliram?

Jel ti opet kaže "There is not enough free disk space available for this update to install a file."? Ako da znači da nisi oslobodio dovoljno prostora na disku. U vezi licence, kada si kupio taj antivirus?

Jel ti opet kaže "There is not enough free disk space available for this update to install a file."? Ako da znači da nisi oslobodio dovoljno prostora na disku. U vezi licence, kada si kupio taj antivirus?
Evo, da kažem da sad sve normalno radi, mogu skenirati, hvala na savjetima!
Možete li mi objasnit kako obnoviti jedan te isti antivus program? Pomoć