Enthusiastxx pon 9.1.2012 16:22
doktor1 kaže...
etnes kaže...
doktor1 kaže...

Ljepo je kućište, ali ne vjerujem ti da si htjeo da ovo od nvidie tako izgleda! 110% nisi htjeo da tako ispadne. Pa vidi ovo dole gdje nisi zaštitio!?!? Ti si htjeo da tako izgleda? Da curi pitura iz slova D?

 

Ajde reci zašto je ovo u crvenom ovako ispalo! Sugurno ne jer si tako htjeo nego nisi dovoljno zaštitio!! Točno se vidi u sredini crvenog di je bio zaljepljen komad selotejpa ili izolira! Ostatak kućišta je odličan, ali ova nvidia je užas užasa!!

 

 

Kaj se sad tu ljutiš na njega?! Možda se njemu sviđa, bez obzira što se većini forumaša ne. I ja sam primjetio da je loše izolirao, te da mu je boja otišla tamo di netreba. No kako znaš točan posupak kojim je on bojao to?! Možda je napravio cijeli kalup pa onda bojao, a možda je išao slovo po slovo itd ... i nije htjeo nego htio.

Nemoj mi tu gramatiku predavat. I ja se ne ljutim, (koja blesava riječ za ovu temu, ljutit se na njega, WTF?) nego kažem da fantazira kada kaže da je tako htjeo, kada se vidi ova greška dole!!

NO COMENT !!!

volegradele pon 9.1.2012 16:42

Inače HAF-e su mi dovratna kučišta ali ovo je katastrofa,svaka čast momku na uloženom trudu i želi imat nešto drugčije i osebujnije ali za moj ukus too much!Naravno o ukusima se ne raspravlja,ako je njemu dobr meni još bolje!!

Meni je ovo vrh-vrhova,nikakvo čaćkanje , clean and simple!

 

bikkkk uto 30.7.2013 08:56

Mislim da niste uredu svi koji komentirate da nevalja..covjek je makar ulozi neki trud da sve to napravi a vi ga sad popljujete...mislim ono napravite vi nesta pa se onda javite..ovo mu je prvi rad naravno da ce drugi biti bolji ali vjerujen da nije lud da vam stavi slike..