tomislav10 pon 13.2.2017 21:43

Naime na laptopu vidim svoj mobitel Huawei P9 lite, ali ga ne može locirati, samim tim niti zvoniti, niti se može zaključati. Mijenjao sam postavke lokacije ali ne pomaže...

P.S.  Proradilo, samo od sebe ...

Miki_16 čet 23.2.2017 23:23

Ako nisam pogodila temu sorry..ali ne znam gdje da to pitam..

Novi update sam danas napravila kod WhatsApp aplikacije, i nikako mi se nedopada nova verzija, zato me sada zanima je li postoji mogucnost vracanje stare verzije i mogucnost blokiranja novog update??

fer-de-lance čet 23.2.2017 23:28
Miki_16 kaže...
Ako nisam pogodila temu sorry..ali ne znam gdje da to pitam..

Novi update sam danas napravila kod WhatsApp aplikacije, i nikako mi se nedopada nova verzija, zato me sada zanima je li postoji mogucnost vracanje stare verzije i mogucnost blokiranja novog update??

Ne.

Jedino ako imaš Android uređaj, možeš vratiti staru verziju, ali će svejedno postati neupotrebljiva kad počnu zahtijevati update na novu verziju.

xDISORDERx pet 24.2.2017 15:30
Miki_16 kaže...
xDISORDERx kaže...

kako nema kad ima.. kad si u chat tabu, na dnu ekrana je botun za novi chat i klikom na njega se otvaraju svi kontakti

Meni na dnu nema nicega,  bjelo.. 

Marko :D kaže...

Meni na dnu nema ništa. Ako hoću započet razgovor moram stisnuti na oblačić u gornjem desnom kutu pored povećala i odabrati kontakt.

Ovim su WhatsApp totalno uništili.

na kojim ste verzijama, ja sam beta tester pa imam verziju 2.17.81

dobia sam jučer nove tabove za live status i za fotografiranje, a kontakti su nestali kao tab.. u tabovima chat i calls je ko i prije povijest razgovora, a u donjem desnom kutu imam zeleni botun/oblačić koji stisnem i dobijem kontakte.. nevidim ništa loše u svemu tome

hardenBiH sri 1.3.2017 22:02

Ima li neko preporuku za aplikaciju poput OGYoutube? 

Znaci da mogu direktno sa YTa skidati pjesme, video nije potreban...

Vise mi ovaj OG Youtube ne funkcionira, kad krenem skinuti nesto izbaci hostname may not be null error. Trazio sam po googleu medjutim nikakav fix nisam nasao.

simsis čet 2.3.2017 20:43

U Running Apps mi se pojavljuje Talking Tom. Kako ga maknuti? Zaustavim ga i smeće se pojavi ponovo za pol minute. Isključio sam ga u All in one toolboxu al to je samo za boot. Postoji li neki načun ili leti van pa nek se mala igra nešto drugo...

zahvaljujem!

Legolas uto 14.3.2017 07:22

Pozdrav,

da li netko ima sličan problem, naime, kad završim poziv na mobitelu imam otvoreno svaki puta 5-6 aplikacija, primjerice messenger, galerija, gotoaparat i slično.. Zbog čega se to događa? 

hAZE2005 čet 16.3.2017 14:48

Može li netko preporučiti android aplikaciju za automatsko odgovaranje na poruke i pozive?

Idealno bi bilo da radi za sms, whatsapp i viber (iako mi se čini da za viber ne postoji tako nešto).

Npr. kod primitka poruke, odmah šalje poruku nazad, a kod poziva ili odmah prekida poziv ili nakon što odzvoni 2-3 puta prekida poziv i šalje poruku.

vecaking10 sub 18.3.2017 19:11

Pozdrav,imam problem sa memorijom na svom telefonu  (android-u).Kada sam ga kupio polovnog imao je neke igrice i jos neke skinute aplikacije i onda sam ja vratio na fabricke postavke,skinuo samo jednu aplikaciju  i pise mi da mi je ostalo jos samo 115 MB a telefon ukupno ima 2,18 GB za koristenje,sto je malo ali ipak bi trebalo biti dovoljno za vise od jedne aplikacije (uostalom imao je neke igrice instalirane prije)

maxy0 pon 20.3.2017 19:43

Koju verziju messengera koristite, sad sam instalirao 91.0.0 i to je zadnja verzija prije uvodenja story iliti my day, i odlicna je osim sta kad otvorim poruku ostane mi obavijest kao da je i nisam otvorio, znam da je bilo jos i starijih verzija gdje se to nije dogadalo, jel zna netko koja bi to bila?

mind_challenge pon 20.3.2017 23:00
maxy0 kaže...

Koju verziju messengera koristite, sad sam instalirao 91.0.0 i to je zadnja verzija prije uvodenja story iliti my day, i odlicna je osim sta kad otvorim poruku ostane mi obavijest kao da je i nisam otvorio, znam da je bilo jos i starijih verzija gdje se to nije dogadalo, jel zna netko koja bi to bila?

Ovo se događa i na najnovijoj verziji.

dadotb uto 18.4.2017 09:55
njuskac kaže...

Da lli je moguće stavit dva what up messengera na jedan telefon ako imas dvije kartice u telefonu? ili dva vibera, dva fejsa itd?

apsolutno, ja to imam na xiaomi mobitelu...koristis dual app   

Markić7 sri 19.4.2017 20:49

Koja aplikacija može  pojačati zvuk preko softwerskog ograničenja. Davno sam imao jednu aplikaciju koja je to mogla i čim bi htio pojačati zvuk više upozori me da si mogu oštetiti sluh i dopustio da više pojačam. Ali mob je morao biti ROOTan. 

Sada imam potrebu da bude glasnije jer su mi neke audiosnimke pretihe, te snimke su tutoriali za učenje stranog jezika. Iako bi ja mogao to pojačati u komplutoru u nekom audioeditoru ali bi htio to izbječi . 

Slušam to preko bluetooth uređaja.

E da, ako može da to bude bez ROOT ovlasti, svejedno mi preporučite i onaj koji traži ROOT.