RAM na 100% Kingston 8192 MB (DDR3-1600) x2

Bitdefender i Chrome su krivci za veliku potrošnju memorije.

Ali meni se to često dogodi bez njega, tek sam ga jučer instalira

Provjeri si i win update

probaj ugasiti bitdefender i vidi dal to radi razliku. meni je par puta izneredio laptop da sam morao reinstalirati. zadnje je bilo da mi je hard bio na 100% konstantno (win10)

Pa da, ali lijepo je vidljivo Bitdefender i Chrome rade probleme. Probaj instalirati Avast! Free Antivirus jer on ne troši puno (pogledaj sliku koliko troši kod mene), a u browseru onemogući dodatke i plugine koje ne koristiš.

Imaš dosta dobar procesor, 16gb ram-a, tako da ti Bitdefender i Chrome ne bi trebali predstavljati ni 1% poteškoća. Kod tebe je neki virus uletio u sistem i to ti radi. Dobar antivirus program nabavi i riješi to. Koristio sam dugo Bitdefender i na slabijem procesoru od tvog, i sa manje rama od tebe pa mi se to nije nikad dešavalo. Kupujem Kaspersky već treću godinu i nema boljeg. Kad već imaš takvu mašinu, pa grijeh je ne uzeti dobar antivirus.

Moze bit da je memory leak. Meni su driveri od mrezne leakali (na win10 ) ili software uz njih ne sjecam se vise.

Baš sam napravio kompletni scan s Bitdefenderom i ništa, izbrisao njega i napravio s Kaspersy-om i opet ništa. Kaže da je kompjuter u potpunosti čist
a evo ovo se opet događa, a ni Kaspersky ne može reć što mu vuće RAM
Pozdrav,
Imam jedan problem s RAM-om.
ode možete vidit moju konfiguraciju
http://valid.x86.fr/xuyvh7
Naime, problem je što se nerijetko dogodi da mi ram radi na 100% iako se ne vidi što ga troši toliko. Nakon resetiranja se sve popravi.
Imam otvorenih par prozora Chrome-a, ali to nije ni blizu dovoljno da on sporo radi.
Još nešto, piše da radi frekvencijom 1200 MHz, a ram je DDR3-1600?