Linux

Linux Mint 11 “Katya” released!

linuxjuzer pet 27.5.2011 11:04

...ehhh,a taman se privikoh na desetku.Inače desetka savršeno radi,sve se podesilo savršeno,driveri za sve,savršeno..i sad na jedanaesticu{#}..idem ju donloadati,pa je poslije spržim i probam.Bitno mi je da mi NVidjicu uredno instalira,baš kao i desetka..{#}..inače zahvala Mint timu i onom Francuzu Le-Nekako..prvoklasni linux su napravili..{#}

Bypass pet 27.5.2011 13:23
BLOGERX4 kaže...

Usprkos nekim bug-ovima Mint je ostao jako popularna distra i jako funkcionalna za neku razliku od Ubuntu-a

?? Ubuntu nije funkcionalan? Nisam primjetio kroz sve te godine korištenja.

dado2202 pet 27.5.2011 14:13

Nadam se da će mi konačno na 11-ici raditi zvuk, na 9-tki radi super, na 10 apsolutno ništa nije pomoglo, nadam se da 11 bude OK.

BTW. Da li bolje da upgrade-am preko APT-a ili da radim fresh install na sistemsku particiju? Istina da imam masu programa i da sam sve već lijepo podesio, pa mi se neda sve ispočetka.

BLOGERX4 sub 28.5.2011 15:26
Bypass kaže...
BLOGERX4 kaže...

Usprkos nekim bug-ovima Mint je ostao jako popularna distra i jako funkcionalna za neku razliku od Ubuntu-a

?? Ubuntu nije funkcionalan? Nisam primjetio kroz sve te godine korištenja.

Ma ne, ne, nisam mislio na takvo nesto, nego samo na ovu zadnju verziju 11(jer sam na Launchpadu vidjeo neke bugove koje jos izgleda imaju). Ja licno koristim Linux Mint vec 1.5 godinu, a Ubuntu samo skinem i probam. {#}

Halo#Bing čet 16.6.2011 18:13

A biste li preporučili ovu distribuciju nekomu tko do sada NIKADA nije instalirao Linux pa tako niti Ubuntu?!

Naime planiram ovo ljeto kada uhvatim više vremena na jedan stariji laptop instalirati nešto od Linux distribucija a ovaj Mint 11 mi se čini sasvim dobar... onako gledajući review na YouTubeu.

captain_soap_McTawish čet 16.6.2011 18:14
Halo#Bing kaže...

A biste li preporučili ovu distribuciju nekomu tko do sada NIKADA nije instalirao Linux pa tako niti Ubuntu?!

Naime planiram ovo ljeto kada uhvatim više vremena na jedan stariji laptop instalirati nešto od Linux distribucija a ovaj Mint 11 mi se čini sasvim dobar... onako gledajući review na YouTubeu.

Pa ova distribucija je tome i namijenjena. Za obične kućne korisnike koji nemaju iskustva najbolje je uzeti mint ili ubuntu.

sumski čet 16.6.2011 18:39
Halo#Bing kaže...

Bi , ali bolje Mint 9 ili 10!