Tux Slave sub 25.4.2009 14:54
c0x0x kaže...

kako na linuxu uključiti beryl imam ubuntu 9.04 i sad bi htio staviti još i beryl na njega ali kako?

Berly više nepostoji. Sada postoji samo Compiz Fusion. Compiz Fusion je nastao iz dva projekta Compiz i Beryl. Compiz + Berly = Compiz Fusion. Mislim da ga već imaš instaliranoga. Ali da bi ti 3D efekti radili moraš instalirati vlasničke drivere za svoju grafičku karticu. To možeš preko System Settings -> Advanced -> Tu negdje ima opcija Hardware Drivers. Klikni na to i instaliraj potrebne drivere. Onda bi ti Compiz Fusion trebao raditi.
c0x0x sub 25.4.2009 16:30
Tux Slave kaže...
c0x0x kaže...

kako na linuxu uključiti beryl imam ubuntu 9.04 i sad bi htio staviti još i beryl na njega ali kako?

Berly više nepostoji. Sada postoji samo Compiz Fusion. Compiz Fusion je nastao iz dva projekta Compiz i Beryl. Compiz + Berly = Compiz Fusion. Mislim da ga već imaš instaliranoga. Ali da bi ti 3D efekti radili moraš instalirati vlasničke drivere za svoju grafičku karticu. To možeš preko System Settings -> Advanced -> Tu negdje ima opcija Hardware Drivers. Klikni na to i instaliraj potrebne drivere. Onda bi ti Compiz Fusion trebao raditi.
 našo sam drivere za grafičku 9.4 ati za linux ali ko to pokrenut i instalirat
yure32 sub 2.5.2009 12:27

da, ne postoji beryl. sad je compiz fusion. dakle, idi u synaptic package manager i u search upisi compiz i tamo bi ti trebalo izac nekoliko tih compiz sran*aCool. oznaci za instalaciju itakodalje itakodalje. onda imas onaj neki compiz manager i tamo namjestaj efekte. btw letimicno sam procitao pitanje, nemoj zamjerit ako sam pogrjesio temuNevinašce