LG

LG G3 - Rasprava

RuskeGTT pet 29.8.2014 16:20

ja nemogu preko 3h SOT...
izdrzi mi cijeli dan da, koji put i dan i pol, ali da ga koristim vise i da stignem ga toliko koristiti, bi prije mraka morao puniti (morao sam par puta kad sam imao slobodan dan od posla)

Tonči pet 29.8.2014 16:40
RuskeGTT kaže...
ja nemogu preko 3h SOT...
izdrzi mi cijeli dan da, koji put i dan i pol, ali da ga koristim vise i da stignem ga toliko koristiti, bi prije mraka morao puniti (morao sam par puta kad sam imao slobodan dan od posla)

Rootaj i pobij malo Googleove servise i sl. koji (pre)često bude uređaj. Ja nakon toga imam uredno 5 sati+.

Deawood pet 29.8.2014 19:28
Djozaa kaže...

pa dva dana i 3h sot je jednako kao 1 dan i 5h sot.

pogotovo ako imas sve synce ukljucene, gmail, messenger i google services

Ju šur? Iako se ovdje radi o M8, ali je i LG trebao odraditi taj posao, ako ne i bolje s obzirom na hardverske sposobnosti G3 (3000mAh baterija). 

Tonči pet 29.8.2014 21:57
Deawood kaže...
Djozaa kaže...

Ju šur? Iako se ovdje radi o M8, ali je i LG trebao odraditi taj posao, ako ne i bolje s obzirom na hardverske sposobnosti G3 (3000mAh baterija). 

Ne, zbog QHD ekrana.

Te slike su M8 ili G3? Jer 6:22? LOL to je dosta.

Deawood sub 30.8.2014 06:26
Tonči kaže...
Deawood kaže...
Djozaa kaže...

Ne, zbog QHD ekrana.

Te slike su M8 ili G3? Jer 6:22? LOL to je dosta.

Znam da ima QHD ekran, ali M8 ima 2600mAh bateriju i 1080P ekran, a G3 ima 3000mAh i QHD (iako, radi se o 0.5" većem ekranu, ali ja cijelo vrijeme slušam neku glazbu pa zvučnici uzmu svoj danak lol). 

M8, Fejs, Chrome, Swamp Attack 1h, full brightness 30%, full auto brightness 70%, WiFi 90%.

manipulator sub 30.8.2014 13:02
Edge kaže...
sardax kaže...
Ipak je Sense 6 puno napredniji nego LG GUI, to značajno utječe na bateriju.

Da, ne mozes vjerovat, utjece ravno 3% u vremenskom periodu od 36h.

Ne nego je Sense 6.0 3x brzi od LG GUI a  i manje trosi bateriju..

Imao sam M8 prije LG G3 pa znam iz prve ruke

ATJLučko sub 30.8.2014 14:16
Dardevil kaže...

Evo da se pohvalim, od sinoć sam i ja ponosni vlasnik G3, verzija 3/32. I to skoro ostao bez njega, zadnji u Osijeku (u Tele2). Kaže mi gospođa da ih neće sad imati neko vrijeme, sve se prodalo.

Ad1; daj nabaci koju slikicu novog {#} gadgeta kolega!!!!

Ad2, znači Note 2 je "tempi pasati" nakon ovoga {#} ????

Dardevil sub 30.8.2014 15:04

Nisam trenutno doma, pa će slikica sačekati. Da, Note ode danas novom vlasniku, nakon što me vjerno služio 2 godine.

Prvi dojmovi za G3 su odlični, nemam dosad niti najmanji problem, napravit ću mali review uskoro.

manipulator sub 30.8.2014 22:32
Dardevil kaže...

Nisam trenutno doma, pa će slikica sačekati. Da, Note ode danas novom vlasniku, nakon što me vjerno služio 2 godine.

Prvi dojmovi za G3 su odlični, nemam dosad niti najmanji problem, napravit ću mali review uskoro.

Kad se malo naviknes na njega,nako 2-3 tjedna onda prebaci na ART iinstaliraj NOVa Launcher (Prime verziju),onda ces vidjeti da mobitel može da radi još 30% bolje..

Adict ned 31.8.2014 09:12

Ja sam ekipa jos na 10a verziji i jos mi neolazi nikakva naogranja ,tele 2 3/32. neznam sta misle , al ako nedode ubrzo mora cu se upusti u rucno nadograđivanje ;) zasa je sve ok , viim da ekipa govori a se instalira Nova prime luncher , na trgovini je 4 dollara koliko vidim , dal se ispolati dat tih 4 dollara :)

manipulator ned 31.8.2014 09:56
Zoki B kaže...

Art ok, čemu nova launcher, na 10j mobitel leti, nema štucanja aposlutno nikakvog....

Da ali na Nova launcheru mozes sve editirati a na defaulz GUI ne mozes bas...

Posto ja nisam neki pobornik rootanja uredjaja evo link za one koji ne koriste Nova launcher nego samo defaultni GUI i ne zeli rootati uredjaj, na linku ima dosta tema za LG G3 i sve rade,probao sam.

Znaci samo ih ubacite u download folder i insla i to je to..  

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2575385

ili ako su nekome dosadili kao meni defaultni softkeys

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2758473

ili ako hoce neko fency smensi ikone

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1771639

i wallpepers

http://www.wallpaperawesome.com/wallpapers-lg-g3-1440-2560-quad-hd-awesome-1.php

Znaci nije potreban root...

Adict ned 31.8.2014 10:54
tomislavivic kaže...

razmisljam malo da se prebacim na art sad procitao sam negdje da se whats up crasha sad zanima me da li neko moze potvrditi to..??

i koliko vise prostora zauzima otprilike..? 

ja sam se prebacio na ART i nije mi se dosaa niti jednom crashao whats up . prostor nebih znao koliko zauzima vise jer neznam niti koliko zauzima Dalvik .

RuskeGTT ned 31.8.2014 12:37

kao sta sam napisao gore, dobio sam 10c i mislim da sam dobio neko poboljsanje trajanja baterije...sad dolazim na 3,5h SoT-a...i mislim da mi se telefon manje grije...
sta ce biti tek na 10h ili kasnije xD dok dodem tamo, budem kupio G5 lol