LG G3 - Rasprava

ja nemogu preko 3h SOT...
izdrzi mi cijeli dan da, koji put i dan i pol, ali da ga koristim vise i da stignem ga toliko koristiti, bi prije mraka morao puniti (morao sam par puta kad sam imao slobodan dan od posla)

izdrzi mi cijeli dan da, koji put i dan i pol, ali da ga koristim vise i da stignem ga toliko koristiti, bi prije mraka morao puniti (morao sam par puta kad sam imao slobodan dan od posla)
Rootaj i pobij malo Googleove servise i sl. koji (pre)često bude uređaj. Ja nakon toga imam uredno 5 sati+.

kad mi stigne 32/3 verzija, ovog necu puno dirati jer ga moram vratiti

Uspio sam nagurati mobitel na skoro 54h up timea... i jos je bio na 16% baterije... zaboravio uzeti SS. Normalno koristenje mobitela.

Kak uspijete dobit 5h sot meni baterija izdrzi skro 2 dana uz cca 3h sot i 2h razgovora s tim da mi cak razgovori trose vise bateriju..

pa dva dana i 3h sot je jednako kao 1 dan i 5h sot.
pogotovo ako imas sve synce ukljucene, gmail, messenger i google services

Ju šur? Iako se ovdje radi o M8, ali je i LG trebao odraditi taj posao, ako ne i bolje s obzirom na hardverske sposobnosti G3 (3000mAh baterija).

upravo sam dobio V10c, 100,99MB...
vidjet cemo dal se trajanje baterije sta poboljsalo...
(t-com 2/16)

Ju šur? Iako se ovdje radi o M8, ali je i LG trebao odraditi taj posao, ako ne i bolje s obzirom na hardverske sposobnosti G3 (3000mAh baterija).
Ne, zbog QHD ekrana.
Te slike su M8 ili G3? Jer 6:22? LOL to je dosta.

Uspio sam nagurati mobitel na skoro 54h up timea... i jos je bio na 16% baterije... zaboravio uzeti SS. Normalno koristenje mobitela.
ja sam nagurao bio na 68 sati, 3 SOT je bilo od toga...

Ne, zbog QHD ekrana.
Te slike su M8 ili G3? Jer 6:22? LOL to je dosta.
Znam da ima QHD ekran, ali M8 ima 2600mAh bateriju i 1080P ekran, a G3 ima 3000mAh i QHD (iako, radi se o 0.5" većem ekranu, ali ja cijelo vrijeme slušam neku glazbu pa zvučnici uzmu svoj danak lol).
M8, Fejs, Chrome, Swamp Attack 1h, full brightness 30%, full auto brightness 70%, WiFi 90%.

Ipak je Sense 6 puno napredniji nego LG GUI, to značajno utječe na bateriju.

Da, ne mozes vjerovat, utjece ravno 3% u vremenskom periodu od 36h.

Da, ne mozes vjerovat, utjece ravno 3% u vremenskom periodu od 36h.
Ne nego je Sense 6.0 3x brzi od LG GUI a i manje trosi bateriju..
Imao sam M8 prije LG G3 pa znam iz prve ruke

Evo da se pohvalim, od sinoć sam i ja ponosni vlasnik G3, verzija 3/32. I to skoro ostao bez njega, zadnji u Osijeku (u Tele2). Kaže mi gospođa da ih neće sad imati neko vrijeme, sve se prodalo.

Evo da se pohvalim, od sinoć sam i ja ponosni vlasnik G3, verzija 3/32. I to skoro ostao bez njega, zadnji u Osijeku (u Tele2). Kaže mi gospođa da ih neće sad imati neko vrijeme, sve se prodalo.
Ad1; daj nabaci koju slikicu novog gadgeta kolega!!!!
Ad2, znači Note 2 je "tempi pasati" nakon ovoga ????

Nisam trenutno doma, pa će slikica sačekati. Da, Note ode danas novom vlasniku, nakon što me vjerno služio 2 godine.
Prvi dojmovi za G3 su odlični, nemam dosad niti najmanji problem, napravit ću mali review uskoro.

Nisam trenutno doma, pa će slikica sačekati. Da, Note ode danas novom vlasniku, nakon što me vjerno služio 2 godine.
Prvi dojmovi za G3 su odlični, nemam dosad niti najmanji problem, napravit ću mali review uskoro.
Kad se malo naviknes na njega,nako 2-3 tjedna onda prebaci na ART iinstaliraj NOVa Launcher (Prime verziju),onda ces vidjeti da mobitel može da radi još 30% bolje..

Art ok, čemu nova launcher, na 10j mobitel leti, nema štucanja aposlutno nikakvog....

Art ok, čemu nova launcher, na 10j mobitel leti, nema štucanja aposlutno nikakvog....
Zamisli kako tek onda radi Nova, na 10j, kad defaultni ne štuca... :)

Ja sam ekipa jos na 10a verziji i jos mi neolazi nikakva naogranja ,tele 2 3/32. neznam sta misle , al ako nedode ubrzo mora cu se upusti u rucno nadograđivanje ;) zasa je sve ok , viim da ekipa govori a se instalira Nova prime luncher , na trgovini je 4 dollara koliko vidim , dal se ispolati dat tih 4 dollara :)

Da ali na Nova launcheru mozes sve editirati a na defaulz GUI ne mozes bas...
Posto ja nisam neki pobornik rootanja uredjaja evo link za one koji ne koriste Nova launcher nego samo defaultni GUI i ne zeli rootati uredjaj, na linku ima dosta tema za LG G3 i sve rade,probao sam.
Znaci samo ih ubacite u download folder i insla i to je to..
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2575385
ili ako su nekome dosadili kao meni defaultni softkeys
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2758473
ili ako hoce neko fency smensi ikone
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1771639
i wallpepers
http://www.wallpaperawesome.com/wallpapers-lg-g3-1440-2560-quad-hd-awesome-1.php
Znaci nije potreban root...

razmisljam malo da se prebacim na art sad procitao sam negdje da se whats up crasha sad zanima me da li neko moze potvrditi to..??
i koliko vise prostora zauzima otprilike..?

razmisljam malo da se prebacim na art sad procitao sam negdje da se whats up crasha sad zanima me da li neko moze potvrditi to..??
i koliko vise prostora zauzima otprilike..?
ja sam se prebacio na ART i nije mi se dosaa niti jednom crashao whats up . prostor nebih znao koliko zauzima vise jer neznam niti koliko zauzima Dalvik .

Definitivno ART, razlika je vidljiva spram Dalvika, bar kod mene na N5..
Zauzima nekaj više memorije dok se instalira al niš drastično...

Jel neko primjetio sta u vezi baterije na ART-u?

kao sta sam napisao gore, dobio sam 10c i mislim da sam dobio neko poboljsanje trajanja baterije...sad dolazim na 3,5h SoT-a...i mislim da mi se telefon manje grije...
sta ce biti tek na 10h ili kasnije xD dok dodem tamo, budem kupio G5 lol

Bio na v10j na artu i mob poblesavija... Baterija 24h trajanja a samo 2h SOT.a ...danas vratio na 10h...
Da ce mi se nuditi daljna automatska azuriranja ubuduce posto sam manualno stavio v10h?

Koliko ja znam, normalno bi trebao dobit update putem ota-e
Za one koji nadogradjuju redovnim putem izasla je 10c verzija sw...za T-Mobile.
Normalno da je, dan nakon što sam ja ručno nadogradio na j... :)