LG G2 tema

Ali meni nije jasno zasto mi se nece skinuti novi softwer kod mene je jos 4.2.2 i ne mogu ga nikako skinuti novi cak ni priko pc suita :(

Ali meni nije jasno zasto mi se nece skinuti novi softwer kod mene je jos 4.2.2 i ne mogu ga nikako skinuti novi cak ni priko pc suita :(
Nije ti jos operater pustio novu verziju software-a.

Pa cak ni 4.4.2 kit kat?ne mogu virovati

Pa cak ni 4.4.2 kit kat?ne mogu virovati
Odi u settings - application - sve instalirano. nadji google framewrok services i izbrisi podatke i prisilni prekid.
Nakon tog probaj azurirati wireless. Probaj par puta. Ako ne uspije probaj par puta sa pc suitom.
Ako to ne uspije onda cekas skup sa mnom :D

Nazalost nista ne pomaže moran čekati i dalje :( fala svakako na pomoci

Danas dosla obavijest za azuriranje na v30b 25 MB, vidit cemo jesu ispravili greske iz prethodne verzije.
Koja ti je prethodna? V30a? Imas 16 ili 32gb model?
jesi nadogradio lollipop(v30a) flashanjem ili preko pc suitea?
Imao sam v30a verziju s kojom sam samo sranjao imao, za sad mi se "b" verzija cini ok, baterija se sporije trosi, al trebat ce jos vremena za to testirat.
Moj g2 je 16gb model. Kod nadogradnje na v30a morao sam preko sutia, dok na "b" sam preko moba
@bik
Strpi se koji dan, mozda izade zakrpa za "d" verziju
D verzija radi dobro, ne znam sta bi trebalo krpat. Kod nas je sluzbena D verzija, kako si ti stavio A?
"A" verziju sam instalirao preko suita, prethodno sam imao KK, al neznam koja je verzija bila....
Moj g2 nije brendiran, tj kupljen je u slobodnoj prodaji, zato imam drugaciji software, po mome iskustvu "a" verzija je bila uzas, nadam se da ce se nova verzija biti bolja

Stigao mi v30b-219-02 preko PC suitea
ž
ne vidim neke promjene. Bumo vidjeli kako se ponaša

Stigao mi v30b-219-02 preko PC suitea
ž
ne vidim neke promjene. Bumo vidjeli kako se ponaša
Koji provider ?

Tele2, ali nebrandiran mob. među onima sam koji su dobili prvi direkt.

Tele2, ali nebrandiran mob. među onima sam koji su dobili prvi direkt.
Uf vec se ponadao haha

Koja oznaka lollipopa ti pise u mobitelu?

Pitanje za sve one koje su stavili v30b, koja oznaka lollipopa vam pise u mobitelu?

5.0.2 i dalje.
Primjecujem da je zrnce responzivniji, pogotovo kod ulaska u poruke kojih imam mali milion

Sjeća li se tko koja verzija lillipopa vam je pisala u mobitelu kad ste instalirali verziju 30a?
Koja verzija je vama koji imate verziju 30d?

30d je 5.0.2

Pokusavam tu novu malu nadogradnju instalirati, javlja mi error 0x1117008. Imali veze sa rootom ili?

Koji je stock app za uredjivanje slika na lolipopu, na kk su bila 2 a sad ih vise ne nađem .?

kako fukncioiranju ovi fejk wireless punjaci s ebaya jel to valja sto jel to puni? :D ima itko iskustva stim?

Kakav je G2 što se tiče custom romova?
Ima li problema sa flashanjem istih, kao npr da je bootloader zaključan na nekim modelima i ne može se otključati?
Konkretno me zanimaju miui 6 i flyme 4.

Ovako ljudi treba mi pomoc,stavio root na lg g2 i instalirao cm 11 i sve je bilo ok,dok nisam ja odlucio da ponovo instaliram autorecovery kako bih vratio na stock svoj lg g2 i onda updejtovao na lolipop i sad ja snimim autorecovery i restartujem fon i onda mi se samo na ekranu pojavi logo od LG i pise system error,eh sada stvarno nemam pojma sta da njemu radim prikljucio sam na pc niti ga tu opste ne nalazi,takodje ne mogu uci u download mode apsolutno nista jel iko zna sta da ja radim sada ?

Može pomoć. Spojio tel na LG PC Suite i pokazalo mi da ima novi update (do sada bio na 4.4.2 stock) Sve je krenulo dobro ali nakon par minuta zapeo na Firmware Update screen. Na mobu piše da ne odspajam tel dok se ne uradi update a na PC mi kaže da je update obustavljen i da odspojim tel, izvadim bateriju i pokušam ponovo. Šta god radio uvijek mi izbaci Firmware Update screen. Malo sam surfao i pronašao da je mogući problem nedostatak prostora na mobu, odnosno manje od 1 Gb. Ja sam imao nešto više od toga slobodnog prostora ali ne puno.Ako već znaju da bi to mogao biti problem zašto retardi ne stave u obavijest prije službeno dostupne nadogradnje. Vi ostali nemojte napraviti takvu grešku
Da li netko zna kako ovo riješiti??

prikljuci onda na pc i obrisi sta tebi ne treba ako mislis da si siguran da se radi o tome,a drugii ti nacin da vratis na fabricki ugasnes tel i onda drzi tipku srednju i onu gornjju i onda ti tu izadje da li zelis da vratis na stock i sve ti tu pobrise i vrati na stock

prikljuci onda na pc i obrisi sta tebi ne treba ako mislis da si siguran da se radi o tome,a drugii ti nacin da vratis na fabricki ugasnes tel i onda drzi tipku srednju i onu gornjju i onda ti tu izadje da li zelis da vratis na stock i sve ti tu pobrise i vrati na stock
Ma ne mogu ništa sa tel jer šta god radio izbaci me u ovaj Firmware Update screen. Ne mogu u download mode niti pristupiti sadržaju moba preko PC jer ga više "ne vidi" kao mass storage device kako bi bilo šta sa njega izbrisao

ma nema frke nije ti toliko ozbiljno kao na primer meni :(

Takodje i meni je isto kao na prethodnoj slici i ne mogu nista drugo da uradim pc ne prepoznaje fon i to jedino tako mogu uci kada povezem

Pokusajte rucno flesat s flashtoolom..

Vratio svoj na stock :) instalirao drajvere i onda sa flashtools vratio na stock

Ne mogu jer mi tek sada izbaci da imam premalo slobodne memorijei uputi me da obrisem pa da pokusam ponovo. A u tel ne mogu dalje od ovog gore screena. Čak ni factory reset pomoću vol down tipke i power neće, u stvari ponudi mi opciju da ga resetiram ali nakn par sekundi oper ovaj firmware update........
Danas dosla obavijest za azuriranje na v30b 25 MB, vidit cemo jesu ispravili greske iz prethodne verzije.
Koja ti je prethodna? V30a? Imas 16 ili 32gb model?
jesi nadogradio lollipop(v30a) flashanjem ili preko pc suitea?
Imao sam v30a verziju s kojom sam samo sranjao imao, za sad mi se "b" verzija cini ok, baterija se sporije trosi, al trebat ce jos vremena za to testirat.
Moj g2 je 16gb model. Kod nadogradnje na v30a morao sam preko sutia, dok na "b" sam preko moba
@bik
Strpi se koji dan, mozda izade zakrpa za "d" verziju
D verzija radi dobro, ne znam sta bi trebalo krpat. Kod nas je sluzbena D verzija, kako si ti stavio A?