LG G2 tema

Stavio sam Austrian v30d 16 gb lollipop.
Čudo izgleda i super radi. Ako ste nestrpljivi flashajte preko lg flash toola. Jednostavno je i čas posla.

Čudo izgleda i super radi. Ako ste nestrpljivi flashajte preko lg flash toola. Jednostavno je i čas posla.
Koju verziju Flash Toola si koristio i koji način flashanja, normal ili cse?
Ima li taj austrijski rom bloatwarea i koja je verzija lollipopa?
Jesi li imao problema za vračanje postavki za svog operatera?
LP

Opet se javljam,imam problem sa kamerom..uvijek mi svijetle slike ispadaju...npr ono sto ciljam da uslikam je ok,ali sa strane previse svijetlo.Prilazem dole sliku,upoređivao sam sa s3 na kojem je dosta bolja slika,igrao sam se sa ISo i sa osvjetljenjem ali dzabe.Par puta je ispadao mob da to mozda nije posljedica ? kakve su kod vas slike ?
Nisi stavio više fotografija pa ne mogu decidirano tvrditi, ali ovdje sjediš pod tendom U SJENI i slikaš bijeli objekt koji je fokusiran ispred osunčane ulice.
Po meni ni ne može bolje ispasti.
Stavi još fotki...

Opet se javljam,imam problem sa kamerom..uvijek mi svijetle slike ispadaju...npr ono sto ciljam da uslikam je ok,ali sa strane previse svijetlo.Prilazem dole sliku,upoređivao sam sa s3 na kojem je dosta bolja slika,igrao sam se sa ISo i sa osvjetljenjem ali dzabe.Par puta je ispadao mob da to mozda nije posljedica ? kakve su kod vas slike ?
Nisi stavio više fotografija pa ne mogu decidirano tvrditi, ali ovdje sjediš pod tendom U SJENI i slikaš bijeli objekt koji je fokusiran ispred osunčane ulice.
Po meni ni ne može bolje ispasti.
Stavi još fotki...
Budem stavio sutra jos slika.Takve su sve slike nebitno da li je pod tendom ili nije,sa s3 sam uslikao istu tu sliku i dosta je bolja,nema tog blestila iza i kvalitetnija slika (isti uslovi) znam da amoled ima izrazenije boje ali nema tog blestila iza ..evo slike zaboravio sam da mi je na mobu znaci uslikana u isto vrijeme isto sve. pogledaj malo.

Neka te to ne zabrinjava. G2 zna raditi fantastične slike, ali i katastrofalne. Softver mu je nekako "hirovit", odnosno ekspozicija. Neki put daje mutne slike, neki put ljubičaste, ponekad savršeno fokusirane, a ponekad i totalno van fokusa... Inače, mnogi LG modeli imaju sliče "bubice". I Samsung ih ima, ali im je softver očito dorađeniji. Po meni, ako želite mob za fotografije, uzmite Nokia LUMIU, već najobičniji model (520) radi odlične fotografije, pogotovo s obzirom da nema AF ni bljeskalicu. Modeli 9XX rade jako, jako dobre, daleko bolje i od Samsunga i od LG-a.

Za G2 / G3 nesto - gotovo, samo cekam da vidim hoce novija verzija izaci.

Koju verziju Flash Toola si koristio i koji način flashanja, normal ili cse?
Ima li taj austrijski rom bloatwarea i koja je verzija lollipopa?
Jesi li imao problema za vračanje postavki za svog operatera?
LP
Skinul sam zadnju verziju Flash toola, cse sam išao. Verzija v30d 16 gb od vodafona.
Nikakvih problema nisam imao, kartica odmah prihvačena.
Nego vi koji ste isprobavali, koji je stock najbolji od ovih svi trenutno?

Pozdrav
Flash-ao sam kdz, Hungary stock rom v30a Open 16 gb na G2 kupljen u Tele2 i sve je dobro proslo. Medutim u postavkama za Poziv (Call Settings) je nestala opcija za ukljucivanje i iskljucivanje Smanjivanja buke ( Noise Suppression ). Moze li netko tko je na Stock ROM-u provjeriti da li ima tu opciju tj. da li je u pitanju greska u romu ili je to tako po defultu u lollipopu?
Unaprijed hvala

Pozdrav
Flash-ao sam kdz, Hungary stock rom v30a Open 16 gb na G2 kupljen u Tele2 i sve je dobro proslo. Medutim u postavkama za Poziv (Call Settings) je nestala opcija za ukljucivanje i iskljucivanje Smanjivanja buke ( Noise Suppression ). Moze li netko tko je na Stock ROM-u provjeriti da li ima tu opciju tj. da li je u pitanju greska u romu ili je to tako po defultu u lollipopu?
Unaprijed hvala
Meni ima pod call settings - voice enhancement. To bi trebala biti ista stvar.

Nazalost nije ista stvar Voice enhancement samo pojacava glas, a Noise Suppression stisava okolnu buku. Trebale bi biti tri opcije za pozive Connection vibration,Noise Suppression, Voice enhancement. Problem je u tome sto sad ponekad osoba s kojom razgovaram me ne cuje, a ja nju cujem normalno. Imao sam isti problem na Galaxy S3 i u pitanju je bio Noise cancellation tj. Noise Suppression koje sam islkjucio i nakon toga je sve bilo u redu. Medutim te opcije vise nema pa ju ne mogu iskljuciti a ocito je s lollipopom po defaultu ukljucena. Koju verziju firmware-a imas v30a,v30d ili neku drugu?

Nazalost nije ista stvar Voice enhancement samo pojacava glas, a Noise Suppression stisava okolnu buku. Trebale bi biti tri opcije za pozive Connection vibration,Noise Suppression, Voice enhancement. Problem je u tome sto sad ponekad osoba s kojom razgovaram me ne cuje, a ja nju cujem normalno. Imao sam isti problem na Galaxy S3 i u pitanju je bio Noise cancellation tj. Noise Suppression koje sam islkjucio i nakon toga je sve bilo u redu. Medutim te opcije vise nema pa ju ne mogu iskljuciti a ocito je s lollipopom po defaultu ukljucena. Koju verziju firmware-a imas v30a,v30d ili neku drugu?
v30d
Kod mene je sve normalno sa pozivima. Ako i noise suppression je uključen po defaultu nemam pojma.

Isprobao v30d verziju i v30a (hungary open 16g) i v30a je puno bolja, nekako mi djeluje fluidnije mob. A i nema tih sranja nutra od vodafona, tak da moja preporuka ak skidate skinite v30a verziju.
Za ostale dojmove javim se za dan-dva.

Izašla je i 30b verzija. Ne znam koje su promjene ali radi jednako dobro ako ne i bolje od prethodne verzije. Tek sam jedan dan na njoj tako da ne mogu detaljnije komentirati.

30b? Preko pc suite-a? Kad ce pustiti za tele2?

Ma ja sam flashao BALTIC verziju sa http://lg-phone-firmware.com/tool.php?idclick=12135
Imam 32GB model otključan na sve mreže.

Danas dosla obavijest za azuriranje na v30b 25 MB, vidit cemo jesu ispravili greske iz prethodne verzije.

pozz ljudi iman lg g2 sa 16gb memorije a android verzija mi je 4.2.2 i ne mogu nikako staviti novu verziju pa jel mi moze netko pomoc??unaprijed fala

Danas dosla obavijest za azuriranje na v30b 25 MB, vidit cemo jesu ispravili greske iz prethodne verzije.
kod mene je V30d , jel V30b novije ili?

mislim da je "b" verzija novija
imas v30a (verzija bez bloatware-a), zatim v30d (verzija sa bloatware-om) za brendirane uredjaje
nakon azuriranja dobio sam obavijest da je izdanje software-a 16.04.15
za sad mi se update cini OK, neki bugovi iz prethodne verzije su nestali, sad moram jos utvrdit stanje sa baterijom

@crosshair kaže...
Instaliraj LG PC suit, spoji mob i instaliraj software

nego, jel TELE2 izbacio svoj ROM? pitam jer me zanima, kada su bili rekli da će stić za 2 tjedna.....

Koja ti je prethodna? V30a? Imas 16 ili 32gb model?
jesi nadogradio lollipop(v30a) flashanjem ili preko pc suitea?

Tele2 nije još pustio, ja čekam... rekli su prošli tjedan - "do kraja idućeg tjedna". dakle do kraja ovog tjedna bi trebao

mislim da je "b" verzija novija
imas v30a (verzija bez bloatware-a), zatim v30d (verzija sa bloatware-om) za brendirane uredjaje
nakon azuriranja dobio sam obavijest da je izdanje software-a 16.04.15
za sad mi se update cini OK, neki bugovi iz prethodne verzije su nestali, sad moram jos utvrdit stanje sa baterijom
Provjerio na pc suite i kaze da mi je 30d najnovija. Nego sta je sve bloatware na ovom lolipopu?

Koja ti je prethodna? V30a? Imas 16 ili 32gb model?
jesi nadogradio lollipop(v30a) flashanjem ili preko pc suitea?
Imao sam v30a verziju s kojom sam samo sranjao imao, za sad mi se "b" verzija cini ok, baterija se sporije trosi, al trebat ce jos vremena za to testirat.
Moj g2 je 16gb model. Kod nadogradnje na v30a morao sam preko sutia, dok na "b" sam preko moba
@bik
Strpi se koji dan, mozda izade zakrpa za "d" verziju

Bok,
imam lg g2 16gb kupljen na pretplatu u tele2.
Nisam nikako mogao napravit update na lolipop pa sam fleshao verziju d8023 od vipa preko flashtoola. Moj je d8022.
Ali doslo je do nekog postotka i greska, assert rooted. I jedva nekako uspijem ubacit europic open d8022 kdz.
Sad mi ne radi knock on i cudan mi je software.
Da li ce kada tele2 pusti lolipop povuci verziju od provajdera ili?

Tele 2 pušta update do kraja ovog tjedna, danas pitao preko fb-a.

Jesan i opet nece kaze da nema novih softwera za update kako to??
To je zbog dinamičkog raspona, probaj HDR upaliti.. Ako ne, čak je moguće da ti se leća ogrebala jer ona ima onaj anti reflektivni coating na njemu, koji odbija svijetlost.. ili probaj factory reset, može biti i do softvera..
G2 sigurno ima bolju kameru od S3, a mrvicu lošiju od S4