Kupnja - Računala

[Kupovina] Laptop min 14" do 250e

gaggo sri 26.2.2025 08:14

Pozdrav,
trazim neki laptop do 200-250e. Baterija bi trebala durati barem jedan sat i estetski bi trebao izgledati relativno ok, bez napuknuca ili ostecenog ekrana. min 16gb rama, i 256gb ssd. Svejedno koji proizvodac, ciljam prema modelu uredaja prema business klasi(thinkpad, dell, hp modeli)
S obzirom da mi treba uredjaj do petka, preferiram primopredaju u Zagrebu, ali ako je dobar deal, mozemo i postom, busom ili nekom drugom opcijom rijesiti :D

XXX-Man sri 26.2.2025 12:01
gaggo kaže...

Pozdrav,
trazim neki laptop do 200-250e. Baterija bi trebala durati barem jedan sat i estetski bi trebao izgledati relativno ok, bez napuknuca ili ostecenog ekrana. min 16gb rama, i 256gb ssd. Svejedno koji proizvodac, ciljam prema modelu uredaja prema business klasi(thinkpad, dell, hp modeli)
S obzirom da mi treba uredjaj do petka, preferiram primopredaju u Zagrebu, ali ako je dobar deal, mozemo i postom, busom ili nekom drugom opcijom rijesiti :D

Imaš na njuškalu lika koji prodaje T480 pa baci oko

Sint1 kaže...
https://eu.chuwi.com/products/chuwi-herobookpro?#descs

Novi iz ducana, mozda ces pricekati tjedan dva isporuku, ali bolje od ovog za 200 eura tesko da ces naci.

A jesi mu preporučio, bolje da nisi 

XXX-Man sri 26.2.2025 13:45

Za početak čovjeku treba laptop do kraja tjedna, ti mu preporučiš sa dostavom za tjedan do dva...

Također traži 16GB ram, ti mu preporučiš 8.

I za kraj laptop sa Celeron N4020 je sve samo ne dobra preporuka.

gaggo sri 26.2.2025 19:18

Bude HP od kolege.

I da, možda je chuvi dizajnom lijep, ali kad vidim tog celerona :bljuc: 

Buraz ima laptop sa slicnim procesorom i uz ssd zna zastekat u svakodnevnom radu, tako da radije idem na malo jaču kombinaciju s i5 i 16gb rama 

maks0806 čet 27.2.2025 16:11

Uređaji s tim celeronima su E-otpad čim se kupe jer osim nekog nezahtjevnog rada na linuxu nisu. Windowsi na tim procesorima su neupotrebljivi. 8gb rama u paru s tim je odmah za zabit ga u zid i na reciklažno.

Prodaje lega na forumu tu t580 za 230e 

gaggo pon 3.3.2025 09:52

Ah znam, ali lega je u Đakovu, pa ne bi stiglo do mene na vrijeme s regularnom dostavom u tom trenu, pa mi nije bila opcija...
Ali hvala na prijedlogu! Vec sam uzeo onaj HP od kolege tako da lock i hvala!