[Kupovina] Laptop min 14" do 250e

https://eu.chuwi.com/products/chuwi-herobookpro?#descs
Novi iz ducana, mozda ces pricekati tjedan dva isporuku, ali bolje od ovog za 200 eura tesko da ces naci.

Pozdrav,
trazim neki laptop do 200-250e. Baterija bi trebala durati barem jedan sat i estetski bi trebao izgledati relativno ok, bez napuknuca ili ostecenog ekrana. min 16gb rama, i 256gb ssd. Svejedno koji proizvodac, ciljam prema modelu uredaja prema business klasi(thinkpad, dell, hp modeli)
S obzirom da mi treba uredjaj do petka, preferiram primopredaju u Zagrebu, ali ako je dobar deal, mozemo i postom, busom ili nekom drugom opcijom rijesiti :D
Imaš na njuškalu lika koji prodaje T480 pa baci oko
Novi iz ducana, mozda ces pricekati tjedan dva isporuku, ali bolje od ovog za 200 eura tesko da ces naci.
A jesi mu preporučio, bolje da nisi

I ajde reci sto fali chuwiu od 200 eura, zivo me zanima.

Za početak čovjeku treba laptop do kraja tjedna, ti mu preporučiš sa dostavom za tjedan do dva...
Također traži 16GB ram, ti mu preporučiš 8.
I za kraj laptop sa Celeron N4020 je sve samo ne dobra preporuka.

https://www.njuskalo.hr/hp-prijenosnici/hp-elitebook-g5-830-win-10-intel-i5-16gb-ram-256gb-m2-ssd-oglas-45172018
evo ... mislim da ti je ovo odlična ponuda, zaboravi celerone

Bude HP od kolege.
I da, možda je chuvi dizajnom lijep, ali kad vidim tog celerona :bljuc:
Buraz ima laptop sa slicnim procesorom i uz ssd zna zastekat u svakodnevnom radu, tako da radije idem na malo jaču kombinaciju s i5 i 16gb rama

Uređaji s tim celeronima su E-otpad čim se kupe jer osim nekog nezahtjevnog rada na linuxu nisu. Windowsi na tim procesorima su neupotrebljivi. 8gb rama u paru s tim je odmah za zabit ga u zid i na reciklažno.
Prodaje lega na forumu tu t580 za 230e

Ah znam, ali lega je u Đakovu, pa ne bi stiglo do mene na vrijeme s regularnom dostavom u tom trenu, pa mi nije bila opcija...
Ali hvala na prijedlogu! Vec sam uzeo onaj HP od kolege tako da lock i hvala!
Pozdrav,
trazim neki laptop do 200-250e. Baterija bi trebala durati barem jedan sat i estetski bi trebao izgledati relativno ok, bez napuknuca ili ostecenog ekrana. min 16gb rama, i 256gb ssd. Svejedno koji proizvodac, ciljam prema modelu uredaja prema business klasi(thinkpad, dell, hp modeli)
S obzirom da mi treba uredjaj do petka, preferiram primopredaju u Zagrebu, ali ako je dobar deal, mozemo i postom, busom ili nekom drugom opcijom rijesiti :D