GSP pon 24.3.2025 22:00
cvaja997 kaže...

Haha, prebacili mi Pi sa walleta natrag u app. Cijena je oko 1 USD sa tendencijom pada. Tko je izisao i prodao, savrseno je prosao. 

samo onaj tko je davno uradio kyc, ja sam htio kad ikad al me govna zakljucala 14 dana i sad opet oteli coine itko zna kad ce ih vratit...taman kad ode na nulu

millennial uto 25.3.2025 02:20
serlok kaže...

Lockali vas, tako da ne mozete prodat sve. Kad bi svi sad poceli prodavati, tko to sve kupuje? Sad se jos nekako moze lako manipulirati sa cijenom jer je oko 500m komada u opticaju na mjenjacnicama i ogroman je hype.

Uskoro slijedi lagani rug pull. Klasična ponzi šema.

Ovo sad vam je jedina prilika tko moze da uzme novce, a to je da proda tko je uradio kyc.

ajde barem netko pametan u ovoj temi. 

GSP uto 25.3.2025 14:50
millennial kaže...
serlok kaže...

Lockali vas, tako da ne mozete prodat sve. Kad bi svi sad poceli prodavati, tko to sve kupuje? Sad se jos nekako moze lako manipulirati sa cijenom jer je oko 500m komada u opticaju na mjenjacnicama i ogroman je hype.

Uskoro slijedi lagani rug pull. Klasična ponzi šema.

Ovo sad vam je jedina prilika tko moze da uzme novce, a to je da proda tko je uradio kyc.

ajde barem netko pametan u ovoj temi. 

lako je bit pametan kad imas coine...meni stoje zakljucani i nista nemogu cim sjed u prodajem ko i svi