Kriptovalute

Bitcoin - pitanja i odgovori

geronimo4661 sub 19.12.2020 09:49

Oglasio se i Prpa, sto znaci da ce uskoro neki dump

Pocelo je ponovno! BTC probio 20.000$, burze se ruse. Ako ste kupili na vrijeme uzivajte, ako niste, sad mozete samo gledati kako raste. Moja laicka procjena - oko 28-29 u tjedan dana (nije poziv na kupnju, to sam vas sve zvao kao je bio 500$).

Xyloto uto 22.12.2020 00:14

Je li itko ikako kupovao preko bitcoin-store.hr, uzeo sam USDC stavio adressu wallet-a na poloniex-u, međutim nije mi ništa stiglo nakon kupovine na bitcoin-store, piše da je uplata potvrđena i da se čeka obrada administratora? Čemu obrada admina zar to ne ide automatski na kupovinu i onda na moj wallet na poloniex-u?

Edit: Stiglo je sve prošlo kako treba :)

geronimo4661 uto 22.12.2020 22:49

Ako netko nije znao, oni Ledger podaci koji su hackani jos ljetos su se neki dan pojavili u javnosti. Leakano je pun kurac email adresa, osobnih imena, fizickih adresa pa cak i brojeva telefona tako da mozete ocekivati jako puno phishing emailova a mozda cak i poziva na mobitel.

geronimo4661 sub 26.12.2020 16:08
netmajstor kaže...

Moze mi netko dati savjet koju ASIC mašinu kupiti za mining i sto mi sve treba uz to ? Nisam se još ovime bavio ali bi uložio. Hvala

Moj savjet ti je da zaboravis na to i da sa lovom jednostavno kupiš btc. 

TheVeka sub 26.12.2020 19:40
geronimo4661 kaže...

Ako netko nije znao, oni Ledger podaci koji su hackani jos ljetos su se neki dan pojavili u javnosti. Leakano je pun kurac email adresa, osobnih imena, fizickih adresa pa cak i brojeva telefona tako da mozete ocekivati jako puno phishing emailova a mozda cak i poziva na mobitel.

Navodno je haknuta baza samo onih koji su kupljni direktno od Ledgera/s njihove stranice. Ja sam moj Nano davno uzeo preko Alze, slao sam mail da mi potvrde da moje podatke nisu proslijedili nazad Ledgeru i potvrdili su da nisu nikakve podakte s nikim podjelili.

geronimo4661 sub 26.12.2020 22:07
TheVeka kaže...
geronimo4661 kaže...

Navodno je haknuta baza samo onih koji su kupljni direktno od Ledgera/s njihove stranice. Ja sam moj Nano davno uzeo preko Alze, slao sam mail da mi potvrde da moje podatke nisu proslijedili nazad Ledgeru i potvrdili su da nisu nikakve podakte s nikim podjelili.

Da, najebali su samo oni koji su direktno uzimali od Ledgera.

Eno BTC na 26.5k a forumska struka ce raspravljat jel btc skem ili ne i kad bude na 50k.

medoplavi ned 27.12.2020 08:50
geronimo4661 kaže...
TheVeka kaže...
geronimo4661 kaže...

Eno BTC na 26.5k a forumska struka ce raspravljat jel btc skem ili ne i kad bude na 50k.

Sad ce sam sto nije i 28 a oni i dalje nek cekaju 

TheVeka ned 27.12.2020 08:58
medoplavi kaže...
geronimo4661 kaže...
TheVeka kaže...
geronimo4661 kaže...

Sad ce sam sto nije i 28 a oni i dalje nek cekaju 

Gle ak nisi na Bora Bori sa 10 žena, ne šutaš slike s haube nečijeg lamba onda si jadnik koji je ušao prije 3 godine na 18.000usd sa pola prosječne HR plaće i sad si 400kn u plusu. Oni ne čekaju jer i da rokne 80% opet je na 6000usd i opet nebi dokupili. 

Damir1908 pon 28.12.2020 16:28
Damir1908 kaže...

Pozdrav ekipa,

Ima li tko je intezivno u cryptu ili stock marketu da bih se htio samnom povezati? Lagano ulazim i mozda ja vama necu biti od neke velike pomoci ali definitivno meni bi pomoglo da prosirim svoje znanje, vjestine, vidike itd... znate kako kazu "s kim si, takav si". Tko god cita ovo zelim mu puno srece i uspjeha u zivotu. 

still here :D 

matt750 uto 5.1.2021 11:10

Znam da ćete me populjuvati zbog pitanja ali recimo da je hitno :D

Prije par godina sam uložio, ništa posebno 100eur u bitcoin i etherum. Normalno, popušio sam big time do ovog vremena. Natukao sam i neke druge kriptovalute putem coinbase anketa i sad sam došao do cca 230tak eur. Ono što želim je povratiti uloženih 100 eur a ostalo neka se kvasi ili propadne. Krenuo sam napraviti nalog za isplatu sa Coinbasea i za te male do 5 eur mi uzima proviziju ko i za 50eur za bitcoin. Jel ima neki pametniji način za konvertirati pa isplatiti? Da li da ove manje konvertiram u Bitcoin pa isplatim tako?

danko99 uto 5.1.2021 13:23
izzy007 kaže...
Kako najjeftinije isplatiti BTC u Fiat? Na BTC bankomatima je limit 7k kuna ali je i provizija navodno cca 9%

9%..To nema smisla onda.Ak hočeš dič sve skupa 100 somova kuna,platil buš 9 soma provizije?

To je pljačka.

emerik uto 5.1.2021 13:26
izzy007 kaže...
Kako najjeftinije isplatiti BTC u Fiat? Na BTC bankomatima je limit 7k kuna ali je i provizija navodno cca 9%

A mozda da prebacis na Revolut/Transferwise/N26 ili neku drugu online banku i onda tako skidas novce s bankomata? Mislim da bi ti provizija trebala biti manja. Provjeri moze li se tako, nisam isprobavao nego mi je sad dosla ideja.

miela sri 6.1.2021 08:43

Evo još jedne kojoj treba pomoć, ali ako je netko na blockchainu. Danima se patim i ne kužiiiiim, a i sad sam čačakala i prebacila iz btc wallet u btc trading wallet i nemam pojma gdje su ti novci sad ošli, ne vidim ih, pa ako ima netko u inbox da pomogne? Priti pliz

GrimReaperKC sri 6.1.2021 08:47
miela kaže...

Evo još jedne kojoj treba pomoć, ali ako je netko na blockchainu. Danima se patim i ne kužiiiiim, a i sad sam čačakala i prebacila iz btc wallet u btc trading wallet i nemam pojma gdje su ti novci sad ošli, ne vidim ih, pa ako ima netko u inbox da pomogne? Priti pliz

javi mi se u box :-)