Corsair HX1200i

Da, to je platinum verzija koje nema ispod 300 €.
Nije ti to nitko "poklonio" (dobio si kao kompenzaciju za nešto što si platio.)
Korektna cijena za neotvoren proizvod.

Hvala.
Ma lomim se dal da ovo prodam i uzmem neko drugo otprilike iste snage, ali da je malo kraće, jer ce mi ovo na knap stat u kuciste. Lian li ima zanimljiv edge model od 1300w gdje su konektori postavljeni na "L" rubu od napajanja..
A s druge strane, ovo je ipak corasir

Hvala.
Ma lomim se dal da ovo prodam i uzmem neko drugo otprilike iste snage, ali da je malo kraće, jer ce mi ovo na knap stat u kuciste. Lian li ima zanimljiv edge model od 1300w gdje su konektori postavljeni na "L" rubu od napajanja..
A s druge strane, ovo je ipak corasir
Nema na čemu !
Ne znam treba li ti napajanje od 1300W, ali eto, ako ti treba sve ok.
Ja sam prije par dana sebi kupio BE QUIET 1000W platinum, iako mi realno ne treba.
Kompenziram sve što si nisam mogao kupiti od jedne roditeljske plaće kad sam bio mlad deran.
Djeca su otišla svojim putem, lijepo zarađuju, "sad ja trošim" (napokon)

Kompenziram sve što si nisam mogao kupiti od jedne roditeljske plaće kad sam bio mlad deran.
Djeca su otišla svojim putem, lijepo zarađuju, "sad ja trošim" (napokon)
Ako cemo biti realni, ne treba mi 1300w, ali kad se vec uzima..moram razmisliti u svakom slucaju.

Što znači "ovo je ipak corsair"?

Upravo ono kaj je i napisano,radili su vrhunska napajanja kad sadašnja "elita" nije znala jel bi piškila ili kakala.Zanima me koji od njih bi ti dao novo napajanje bez računa ;)

Što znači "ovo je ipak corsair"?
stoje iza svog proizvoda. imaju odličan brend koji je popularan i kvalitetan, te im je i support na razini. kao što je napisao kolega NEKKO, rijetko tko bi poslao novi proizvod bez računa.
a i specifikacije ovog napajanja su u samom vrhu ponude.
u svakom slučaju, oglas je postavljen. ako se proda u skorije vrijeme super, ako ne, ide u moj pc.

Pitam jer imam i ja s njima pozitivno iskustvo, poslali zamjenski dio za kućište bez dodatnih troškova i pitanja. Top support
Pozdrav, zanima me procjena ovog novog nekorištenog napajanja, zapakiranog u foliju. Dobiveno direkt od corsaira kao reklamacija, međutim ima 30 dana garancije jer nisam imao račun prilikom reklamiranja neispravnog napajanja. Vidim da se krece oko 300 eura po ducanima.
Da li je realno 240e za ovo?