Od svih koji sam probao ipak sam ostao na PlayClaw, jer mi najmanje utjece na igru. Tj ne primjetim ga uopce, jedino Action ima ljepsi interface.
E vidiš meni najmanje na igru utječe baš Mirillis,a još gore mi je što moram imati steam upaljen da bi mogao koristiti PlayClaw.

Od svih koji sam probao ipak sam ostao na PlayClaw, jer mi najmanje utjece na igru. Tj ne primjetim ga uopce, jedino Action ima ljepsi interface.
E vidiš meni najmanje na igru utječe baš Mirillis,a još gore mi je što moram imati steam upaljen da bi mogao koristiti PlayClaw.
Zasto ti treba steam ?

Pa na steamu ga imam,kad ga pokrenem bez steama onda nije registriran.

Mozes ga imati i bez steama. jel imas full verziju ili ?

Mozes ga imati i bez steama. jel imas full verziju ili ?
Da full verziju,al traži steam...

Hm, ne bi trebala. Jesi se javio supportu ?

Hm, ne bi trebala. Jesi se javio supportu ?
Nisam kontaktirao steam support jer mislim da nema smisla,a i sporo je to sve kod njih.(prošli put sam čekao odgovor 5 dana)
Gle kad pokrenem bez steama...
Al mi zato licenca ne traje 1g nego do kad ne izađe potpuno nova verzija.(kažu na njihovom forumu negdje oko 2016-2017)

Nisam mislio na steam support vec playclaw. Oni ti budu rjesili u max 30min, bar je takvo iskutvo sa moje strane.