Ezio ned 15.5.2011 17:04
athlon64 kaže...

pa ja sam ga skinuo i koristio inteligent defragmenter i na disku od 640gb dobio ništa manje od 15gb prostora !! a defrag u winsu je govorio da diskovi nisu fragmentirani.  zakon programčić :D

ajde da probam ja tu inteligentnu:)

MegaMass 2000 ned 15.5.2011 18:17

Meni besplatna verzija nikako da napravi defragmentaciju. Probao sam na Fast, Normal i Intelligent i uvijek mi stoji kako je preporučeno napraviti defragmentaciju na sistemskoj particiji. S druge pak strane D particiju na kojoj su mi neke igre uopće ne želi izanalizirati.

Endimion ned 15.5.2011 23:02
MegaMass 2000 kaže...

Meni besplatna verzija nikako da napravi defragmentaciju. Probao sam na Fast, Normal i Intelligent i uvijek mi stoji kako je preporučeno napraviti defragmentaciju na sistemskoj particiji. S druge pak strane D particiju na kojoj su mi neke igre uopće ne želi izanalizirati.

?

Meni je uredno odradio i C i D particiju. Ima sličan algoritam kao i Auslogic defragmenter free, tako da mi taj alat nije potreban. Poslao sam im mail, dobio key i sad će mi svako malo slati spam :D

Ezio sri 18.5.2011 15:44

jučer mi se nisu mogli dići windowsi osim u safe modeu.

windowsi 7, 64bitni.

deinstalirao sam ovo smeće od softvera i tad su se windowsi digli bez problema.

napominjem da jedino što sam radio sa ovim programom je bila prvo defaultna defragmentacija, a kasnije "inteligentna". odmah nakon instalacije komp mi se drastično usporio ali sam ostavio jer sam mislio da je nekaj drugo u pitanju sve do ovog problema sa pokretanjem windowsa.

sad mi još šalju spam iako sam i to otkantao. nek idu dovraga.

niakad više ništa od njih neću ni skinuti a kamoli instalirati.

p.s. jel im ime ima veze sa šamponom ili se radi o poo nekog ashama?

athlon64 sri 18.5.2011 15:53
dumba kaže...
athlon64 kaže...

pa ja sam ga skinuo i koristio inteligent defragmenter i na disku od 640gb dobio ništa manje od 15gb prostora !! a defrag u winsu je govorio da diskovi nisu fragmentirani.  zakon programčić :D

Kakva je ovo debilana? Defragmentiranjem nisi mogao dobiti niti jedan bit slobodnog prostora.

krivo , inace mi se redovito dogadalo da mi defragmentacijom nakon tjedan dana drkanja po disku (birsanja/pisanja) dobio koi gb na kapacitetu

EDIT: dapaće , kapacitet mi je za vrijeme defragmentacije varirao od 15 do 9 pa na 19 pa je zavrsio na 30gb slobodnog prostora na disku od 640

D.N.R. čet 19.5.2011 13:36

Ne kužim na koju foru si mogao dobit još prostora kada defragmentacija nema veze sa čišćenjem kompa od smeća nego sa slaganjem podataka koji su razbacani po sektorima.

Jedino si mogao dobit prostora ako si sa nekim programom za čišćenje maknuo smeće iz recycle bina i smeće koje windowsi generiraju, kao i ostali software.

Pi*darije.

EVO čet 19.5.2011 22:18
dumba kaže...
athlon64 kaže...

Kakva je ovo debilana? Defragmentiranjem nisi mogao dobiti niti jedan bit slobodnog prostora.

Očito je uz fragmentaciju, program riješio i bad sektore, te nakupine smeća.

athlon64 pet 20.5.2011 10:55
EVO kaže...
dumba kaže...
athlon64 kaže...

Očito je uz fragmentaciju, program riješio i bad sektore, te nakupine smeća.

to nebi trebalo bit toćno jer konstantno cistim pc ccleanerom i tune up utilitiesima tako da defrgmentacija mi defragmentira disk i tjt , opcenito  , ponekad bi mi se dogodilo da sam neku igru instalirao pa uninstalirao i ostao na 2gb manje prostora od pocetnog stanja , a samo bi ih defragmentacija vratila.

soker pet 20.5.2011 21:38

ako se nasumice odabere neka datoteka na disku i pogleda pod General tabom vidjet ćete dvije informacije, Size i Size on Disk, pametnome dosta da zaključi gdje se nakon defragmentacije može dobiti na prostoru, pa bio to i pokoji bit

a što se tiče samoga programa najzanimljivija mi je opcija kad se u registryu za SharewareType postavi vrijednost 3

fromcelltohell ned 29.5.2011 00:49
Ezio kaže...

.....

niakad više ništa od njih neću ni skinuti a kamoli instalirati...

Imaju oni i jedan odličan program,a to je Ashampoo Burning Studio,koji me bolje služi nego ono smeće megalomansko Nero.

I...da,zbilja svaštare,to mi se jednako ne sviđa.