Procurili detalji oko Kaby Lake procesora
Vezano uz: Procurili detalji oko Kaby Lake procesora

Core2quad serija je bila dobra u svoje vrijeme ja sam eto jedan od onih koji ga koriste od 2010 i da je za današnje igre sranje to i ptice na grani znaju. teško da on tjera i overklokan na max kad jedostavno je to sve staro za današnje igre. ali kao jeftinija solucija za neki medium gaming je dobar. u bf3 na mapama sa 48 igrača več je debelo vidljiv pad fps-a (na low postavkama)

Bavim se vizualizacijam u arhitekturi (3ds max + vray) tako da radim poprilicno zahtjevne stvri na racunalu. Imo sam prvi i7 najslabiji (4 fizicke jezgre 2.6 ghz) mislim da je izaso prije 6-7 godina. Prije par godina sam uze amd 8350 (4.0 ghz 8 fizickih jezgri) razlika u render time na nekoj referentnoj sceni je bilo 18%, razlika u datumu izlkaska procesora 4-5 godina.

rambox
Volim čitat tvoje dugometražne i iscrpne postove, ali to što ne koristiš meko ć mi toliko smeta da ti ne mogu objasnit, baš iritira i više puta sam te htio pitat koji je razlog tomu i uvijek zaboravim.
Koji je razlog što ne koristiš meko ć ?
Nije mi ni na kraj pameti da se rugam ili te osuđujem ako imaš gramatički problem, čisto iz znatiželje pitam.
mozda je slovenac?

...Ima nas jos koji nismo optereceni frapsom i afterburnerom, već upalimo i igramo.
to su alati i za to trebaju služiti, kad ti nije jasno koji se k... događa s igrom i zašto izgleda trzavo i usporeno, upališ fraps i kad vidiš da se fps vrti oko 20 odmah ti je jasno što se događa
tada fino uzmeš 10 minuta vremena, smanjiš postavke koje najviše utječu na fps, one koje ne utječu još i digneš jer auto-postavke na igrama su uglavnom stupidne i onda igraš bez trzanja i sa boljom grafikom - win win
...ili se furaš na neopterećenost, pa igraš stutter-fest na lošijoj grafici nego što bi ustvari mogao
te priče "upalim i igram" se prije odnose na one kojima tata kecne 10-20 tisuća kuna za već sklopljeno računalo, pa ih nije niti briga za postavke jer ionako sve ide na max
ja sam donedavno imao gtx 570, godinu prije toga 550ti i sad nemam baš neku moćnu grafiku i takva podešavanja su nužnost ako hoćeš iskoristiti ono što imaš
bolje da ti ne opisujem kakve mi je auto-postavke stavio gta5 na gtx 550ti, a nakon 15 minuta podešavanja igrao sam tu igru s vizualno dvostruko boljim izgledom i više fps-a
druga je stvar naravno kad to postane opsesija
Pored zbox-a koristim q9650 na Gigabyte G41M ES2L matičnoj, sa 4gb rama i gigabyte gtx 750ti. Procesor je na 3.6ghz, i većinu igara što upalim vrti extraaaaaa(Far cry 3-4, bf3, civilization 6, tw atilla-warhammer). Za moje potrebe vise nego dovoljno.
rambox
Volim čitat tvoje dugometražne i iscrpne postove, ali to što ne koristiš meko ć mi toliko smeta da ti ne mogu objasnit, baš iritira i više puta sam te htio pitat koji je razlog tomu i uvijek zaboravim.
Koji je razlog što ne koristiš meko ć ?
Nije mi ni na kraj pameti da se rugam ili te osuđujem ako imaš gramatički problem, čisto iz znatiželje pitam.
Ne radi mu ta tipka na tipkovnici