Netflix dostupan i u Hrvatskoj
Vezano uz: Netflix dostupan i u Hrvatskoj

Pozdrav,
ima li još tko mjesto slobodno neka se javi?

Pozdrav,
ima li još tko mjesto slobodno neka se javi?
Ništa od djeljenja Netflixa: GOOGLE!

Bok ekipa,
može preporuka nekog jeftinog VPN-a te kratko uputstvo kako ga kostiti isključivo za Netflix. Jel to ide kao instalira se VPN, pa se logira, refresha stranica od netflixa i tipa baci me u američku regiju ako je na VPN-u tako odabrano? Da li se onda može tako na smart tv-u instalirati app , logat se i normalno će radit Netflix za drugu regiju?
edit: zanemarite, riješeno i sve radi.

Bok ekipa,
može preporuka nekog jeftinog VPN-a te kratko uputstvo kako ga kostiti isključivo za Netflix. Jel to ide kao instalira se VPN, pa se logira, refresha stranica od netflixa i tipa baci me u američku regiju ako je na VPN-u tako odabrano? Da li se onda može tako na smart tv-u instalirati app , logat se i normalno će radit Netflix za drugu regiju?
Vecina VPN-a, pogotovo jeftinih, ti uopce nema opciju za TV. ExpressVPN ima ali to nije pravi VPN nego ukucas IP adresu u postavkama TV-a, koju dobis od ExpressVPN-a, imaju eventualno takve neke fore. Ali to ti onda nije iskljucivo za Netflix nego za citav TV.
Druga opcija ti je na razini routera sredit, evo npr ASUS routeri - bar moj - imaju odlicnu opciju da mozes na razini routera postaviti VPN za određene uređaje na mrezi, ili razlicit VPN/ zemlju za svaki uređaj. Surfshark je dobar za to. Ali opet, to ti je onda na razini citavog TV-a, odnosno bit ce ti i Netflix s postavljenom zemljom, i Disney, HBO Max nece uopce raditi jer vise ne postoji u zemlji koju imas namjesteno itd.

Uspio složit preko vpn-a, radi uredno netflix preko tv-a i laptopa kao američka regija.

Druga sezona izlazi 26.12., a treća koja će biti posljednja 2025.

Ima li gdje na Netflixu da se naredi koje stvari ne želim kao prijedloge. Ubija više sa preporukama glupih serija, mrzim serije. Hoću samo dokumentarce (može i doku. serije) i filmove. Može li se to narediti.
Ako ne može li se kako vidjeti kompletna zbirka a ne samo njihovih 15 preporuka i njihovi idiotski prijedlozi koji uopće ne pogađaju.

Ako ne može li se kako vidjeti kompletna zbirka a ne samo njihovih 15 preporuka i njihovi idiotski prijedlozi koji uopće ne pogađaju.
Evo ti dvije stranice za kompletnu netflix zbirku pa prosvrljaj sam.
https://www.justwatch.com/hr/pru%C5%BEatelj-usluge/netflix

Pa jesi li instalirao?
Instalirao sam APK ali problem s Google Play je i dalje aktivan. Ostavljam pitanje ako netko u budućnosti bude imao isti problem.