Project Cars 2 stiže negdje oko rujna, valjda

igra koja nema veza sa vezom, nema sp kampanju i nevidijin je isprdak dali ste ocijenu 80/100

Da si ju igrao znao bi da ima hebeno dugacku kampanju, al nema veze lakse je trolat po forumu.

on je na amd-u, na kojem ta igra ima 100% manje perfomanse nego s nvidijom...nek te to ne brine takvi su mu svi komentari, "niš koristi"!
Inace sto se tice nastavka, neznam sta to mogu bolje napraviti osim fizike i grafike, dodavanje rallycrossa mi apsolutno nista ne znaci!
Asseto Corsa je 3 koplja bolja!lp

igra koja nema veza sa vezom, nema sp kampanju i nevidijin je isprdak dali ste ocijenu 80/100
Kao da gledam sebe prije 7+ godina, i onda sam počeo kupovati nvidiu i riješio sve gaming probleme :)

Kao da gledam sebe prije 7+ godina, i onda sam počeo kupovati nvidiu i riješio sve gaming probleme :)
oces reci ti si odrastao?

asseto corsa daleko bolja igra.

Tih problema nema više od kako je igra pokrpana, beram ne kod mene. Imam prosječno 80 fpsa na high detaljima (znači ne max), i kišne utrke idu savim OK.
Frames,Time (ms), Min, Max, Avg
44966, 570109, 56, 103, 78.873
Evo fraps sa 4-5 krugova.
I SP kampanja je odlična

ja imam toliko s gtx 970 na 4k.. nvidia rulz!lp

Ma sve 5, ne sumnjam da dobro radi na nvidiji jer je ovo optimizirano za nvidiju. Ali igrivo je skroz na mojem jeftinom kompu

zivio nam gt!

oces reci ti si odrastao?
Da napunio je 13 kao i ti.

Tih problema nema više od kako je igra pokrpana, beram ne kod mene. Imam prosječno 80 fpsa na high detaljima (znači ne max), i kišne utrke idu savim OK.
Frames,Time (ms), Min, Max, Avg
44966, 570109, 56, 103, 78.873
Evo fraps sa 4-5 krugova.
I SP kampanja je odlična
također sve radi na max detaljima na 1440p i stabilnih 60 fps bez problema
Ne kontam ih! minimalno za platit sada je 50 funti. a kad igra izadje bit ce jeftinija! pa jel nije logicnije da early access naplatis jeftinije nego sto ce biti najjeftinija verzija igre?!