ZovemseZoranidolazimizRijeke sub 8.4.2023 17:39

vrlo vjerojatno obični easter egg ili neki random dokument.

Steve Jobs je umro 2011., a ovaj dokument se počeo nalaziti u mac-u od 2018. godine. Zašto tek 2018? Zašto ne 2010? Ili 2005? Ili bilo kad ranije? Uostalom zar je za očekivati da je Steve Jobs u vremenu najgore muke kad je već dobro znao da mu nema spasa, kad je bio na lijekovima 0-24 i s 30 kila manjka, bez ikakvog programerskog i znanstvenog znanja uspio napraviti tako nešto?

Meni osobno djeluje vrlo jasno i neinteresantno za bilo kakvu diskusiju.

Bitanga sub 8.4.2023 18:01
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

Steve Jobs je umro 2011., a ovaj dokument se počeo nalaziti u mac-u od 2018. godine. Zašto tek 2018? Zašto ne 2010? Ili 2005? Ili bilo kad ranije? Uostalom zar je za očekivati da je Steve Jobs u vremenu najgore muke kad je već dobro znao da mu nema spasa, kad je bio na lijekovima 0-24 i s 30 kila manjka, bez ikakvog programerskog i znanstvenog znanja uspio napraviti tako nešto?

Ali si svejedno odlučio komentirati :-)

gnautix sub 8.4.2023 20:11
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

Vidim da blage nemas o Bitcoin-u cim si naveo godine kada Bitcoin nije ni postojao, 2010 se jos uvijek slao medu ultra-geekovima, 2005 ga nije bilo, a ni prije. 2008 je napisan whitepaper. 

Cak naprotiv vrlo je interesantno. Zasto je bas Bitcoin whitepaper stavljen kao default PDF dokument. I da je easter egg nije li zanimljivo zasto 'bas' taj? Moje misljenje da je to djelo nekog zaposlenika, ne volja cijele firme (jer bi to bila ogromna vijest).