Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint - Korak naprij
Vezano uz: Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint - Korak naprij

Ne znam za Contracts (još), ali ovo je vjerojatno najlošija AAA igra koju sam u životu igrao.

Ne znam za Contracts (još), ali ovo je vjerojatno najlošija AAA igra koju sam u životu igrao.
igra se vrsi oko dobre (ali već viđene) zamisli (sniper elite, misije) ali je očajno loše načinjena:
- bugova do neba (čisto vizualno - ima i smijurije: pogodiš frajera u glavu sprijeda a on odleti 50 m ulijevo poput vreće krumpira, parabolom);
- igra sprema sama svako toliko no ne znaš koja je kontrolna točka (za nastavak kad pogineš) dok ne pogineš - ispostavi se da je to davno prije, iako je u međuvremenu automatski spremljeno - nešto - bar 10 puta;
- u postavkama nedostaju oznake (dodjeljivanje) za bar 2/3 neophodnih tipki, o čemu saznaš kad ih treba pritisnuti (a i tad na zaslonu piše jedno a ti nabadaš k'o ćorava kokoš tražeći stvarnu) - neke sam stvari pronašao tek na steam forumu (još uvijek ne znam kako uporabiti medikit);
- misije traju do sudnjeg dana a nadogradnje su moguće samo između (ako imaš dovoljno love);
- itd. opći šlamperaj i nemar CI games (poljaci - ni jedna im igra do sad nije načinjena kako valja).
ima i dobrih strana:
- hardverski iznimno nezahtjevno, pri čemu je i vizualno, narativno i mehanički izvrsno (što znači kako većina proizvođača igara namjerno i bespotrebno napumpava zahtjeve, e ne bi li se kupovalokupovalokupovalo ploča, procesora, kartica ). dakle, može se, kad se hoće.
a propos tcgrb: tipičan primjer ovoga iznad u zagradi - bezidejno, od sadržaja ni "s" ali zato ožeži po hardveru i (tipično marketinški) nakelji "AAA", nek selo vidi i plati.

što znači kako većina proizvođača igara namjerno i bespotrebno napumpava zahtjeve, e ne bi li se kupovalokupovalokupovalo ploča, procesora, kartica
Malo je off topic, ali ovo zapravo nije istina.
Igrao sam nekoliko sati zadnjih dana, pa mogu samouvjereno reći da je Contracts s tehničke strane zbilja loš i u njemu nema ničega što bi trebalo biti zahtjevno. Osim toga, ne postoji developer koji namjerno pumpa zahtjeve, jer ne postoji dev kojem nije u cilju da što više ljudi može igrati njihovu igru.

Malo je off topic, ali ovo zapravo nije istina.
Igrao sam nekoliko sati zadnjih dana, pa mogu samouvjereno reći da je Contracts s tehničke strane zbilja loš i u njemu nema ničega što bi trebalo biti zahtjevno. Osim toga, ne postoji developer koji namjerno pumpa zahtjeve, jer ne postoji dev kojem nije u cilju da što više ljudi može igrati njihovu igru.
moguće je i da su izdavači oni s putrom na glavi u ovom smislu. jer, kaj se tiče "zahtjevnosti"*, ne vidim je (kao neophodnu) ni u jednoj igri. sve se to da načiniti s unreal ili onaj steam-ov kak-se-već-zove engine-u (i tim tehnikalijama). poanta je u igrivosti i zanimljivosti, na čemu 98% igara pada. kad bolje razmislim, da - izdavači su ti.
* monitor k'o pol zida, refresh 1kHz, milijun okvira u sekundi i slične idiotarije. meni i dalje sve (na pr. wolfensteini, bioshockovi, tomb raideri, haloi ... bla) osim metro-exodus (taj ne štuca i ne zablokira tek s nevidijom 1660 6gb ghost) radi s 2 gb ram-a na 24 inčnom 16:10 monitoru, postavke "high".tako je, a propos modern warfare, prva verzija izgleda odlično i tako i radi (radeon r7 370, 2 gb) no poanta je u izvedbi koja je fenomenalna.

Dok je Wildlands još i imao svijetlih trenutaka, ovo je čista katastrofa od igre. Loša u svakom segmentu što je čak previše i za jedan Ubisoft.

Igra li ko ovo? jucer je dosao update od 11gb i nakon sto se crashalo tokom updatea i nakon instalacije, sada kad se sve instalirao idem pokrenuti igru i nista se ne dogada.
Kad kliknem na desktop ikonu otvori uplay stranicu, tamo kliknem na igru i nece je pokrenuti,u cemu je problem
kao da sam pročitao recenziju za sniper-ghost warrior contrats. jel to sad moderno?