NEW_MAN jučer 11:38

The EU has passed a new law requiring fast-charging stations to be installed every 60 kilometers along highways by the end of 2025.

The EU has set a goal of having 1 million public charging points by 2025 and 3 million by 2030.

Large petrol station companies will need to offer at least one fast charging point for electric vehicles from 2028.

Ide to polako i na zapadu opce nije drama. Problem je kaj u RH premalo ljudi ima EV pa se nikome ne zuri sa postavljanjem punionica. Sve se bude to samo od sebe reguliralo. Ponuda potraznja budu odradili svoje. Npr. pajdo ima vilu kaj iznajmljuje i ima Teslin punjac koji musterije mogu koristit besplatno.

Nist se vi ne sekirajte a kaj se Tesle tice to se bude isto sve do kraja godine poravnalo.

wyks jučer 12:00

Ekipa, je li dobro da predsjednik najvećeg nuklearnog arsenala na svijetu čita reklamu sa cedulje za prodavača automobila?

Javite mi gdje radite pa ćemo proslijediti konkurenciji da plati našeg Zokija. Pošteno svima a ne samo njima.

Ja sam vaš predsjednik Ivo Josipović i želim reći da Ivica Todorić ima velik IQ, a kolege sa bug foruma kažu i da ima velik penis, pa kupujte Konzum proizvode!

Pašteta 1.99

Salata Kristal 1.99 komad

Tlacenicca Belje 3.99 kilo

Ja sam Stipe Mesić i kupujte visko ajkjulizorovane proizvode od Miroslava Kutle.

Glumina Banka kamate samo 3.99%

Eksluzivno uz kod #KRIVOUSTI, i vaša žena može uzet kredit u devizama u banci. Povoljno, ja sam vaš predsjednik Franjo Tuđman.

millennial jučer 14:55
wyks kaže...

Ekipa, je li dobro da predsjednik najvećeg nuklearnog arsenala na svijetu čita reklamu sa cedulje za prodavača automobila?

Javite mi gdje radite pa ćemo proslijediti konkurenciji da plati našeg Zokija. Pošteno svima a ne samo njima.

Ja sam vaš predsjednik Ivo Josipović i želim reći da Ivica Todorić ima velik IQ, a kolege sa bug foruma kažu i da ima velik penis, pa kupujte Konzum proizvode!

Pašteta 1.99

Salata Kristal 1.99 komad

Tlacenicca Belje 3.99 kilo

Ja sam Stipe Mesić i kupujte visko ajkjulizorovane proizvode od Miroslava Kutle.

Glumina Banka kamate samo 3.99%

Eksluzivno uz kod #KRIVOUSTI, i vaša žena može uzet kredit u devizama u banci. Povoljno, ja sam vaš predsjednik Franjo Tuđman.

Nekima je to i dalje, kak bi Fani rekla "It's OK".  

millennial jučer 17:38
wyks kaže...

Muž druge Fani je čak okej naspram ovog, nije pisalo čiji je pršut na čelu. Nit cijena.

prvi muž drage nam druge Fani sad djeluje kao intelektualac. braco i seka u usporedbi sa narančom i borovnicom su powerball.

sruši mi se OS u glavi svaki put kad pokušam shvatiti prosječnog ljubitelja ove dvojice koji i dalje ne vidi ništa loše i pogrešno u svemu ovome. *ebeno sam limitiran.

u koji žanr ovo svrstati?

wyks jučer 21:11
millennial kaže...
wyks kaže...

Muž druge Fani je čak okej naspram ovog, nije pisalo čiji je pršut na čelu. Nit cijena.

prvi muž drage nam druge Fani sad djeluje kao intelektualac. braco i seka u usporedbi sa narančom i borovnicom su powerball.

sruši mi se OS u glavi svaki put kad pokušam shvatiti prosječnog ljubitelja ove dvojice koji i dalje ne vidi ništa loše i pogrešno u svemu ovome. *ebeno sam limitiran.

u koji žanr ovo svrstati?

Ne znam koliko trošit pamet pa cu rec Huntera Bidena za predsjednika!

Hanter iz maj prezident!

Hanter

Hanter!