Samsung otkrio raspored ažuriranja za One UI 7

vjerojatno zato sto je ovo najveci oneui update u povijesti, sve ispod haube su mijenjali
verzija androida je nebitna u ovom slucaju

u prijasnjim manjim updatovima su na svim uredjajima svih verzija odjednom pusteni?

u prijasnjim manjim updatovima su na svim uredjajima svih verzija odjednom pusteni?
ne zbog naravno brda različitih chipseta i svega, al su flagshipovi bili među prvima što se tiče nove verzije androida, a mjesečne security update su dobivali prije samih google pixela
ovaj update je to sve poremetio, al vidio sam najavu za oneui8 koji bi mogao biti jako brzo jer će vjerojatno biti updateana samo verzija androida plus neke sitnice

Zato sto apple ima 3-4 uređaja sa 90% istih komponenti za azurirati a samsung i ostali slicni imaju po 25 modela sa raznim hardverima. Zamisli da imas 3 auta za odrzavanje a susjed 25. Tko bi bio brži?

Ovo je pogrešno napisano.
Raspored ažuriranja za One UI 7
Travanj 2025
- Galaxy Z Fold 5 i Galaxy Z Flip 5
- Galaxy Tab S10+, S10 Ultra
- Galaxy S23, S23+ i S23 Ultra
- Galaxy S24 FE
U prvoj polovici travnja idu s24 i fold6 i flip6 , a krajem travnja S23 i flip5 itd..

poprilicno neefikasno

da nema jeftinih telefona, većina svijeta ih si nebi mogla uopće priuštiti..
dakle tko nema 1500€ za iphone ili samsung ultra nek zaboravi na smartphone. to bi bilo prilično neefikasno.

dakle tko nema 1500€ za iphone ili samsung ultra nek zaboravi na smartphone. to bi bilo prilično neefikasno.
apple ne nudi sirotinji nista. i daleko su od neefikasnog

dakle po tvome bi na ovom svijetu trebali živjeti samo oni koji mogu izbrojati za najskuplji novi mob, najskuplji novi auto..
u kojem svijetu ti živiš jbt..
U SAD i sirotinja ima novi IPHONE.
ne moraš bit sirotinja ako nemaš za skupi mob.
I kod nas sirotinja kupi najskuplji novi mob na 48 rata.
znači nije bitno jesi l ili nisi sirotinja. bitno je da nisi sirotinja u glavi.
I ja u đepu sad imam keš za jedan novi iphone a sa strane za njih još 20 komada, nosim samsung ultru, o čemu i je tema i ne spammam ko padobranac nijednu jabučarsku temu.
svatko nosi što želi, hoće ili može.
zasto samsungu treba par mj za ono sto treba appleu 1 min?