Samsung ažuriranjem "blokirao" brojne soundbar ure
Vezano uz: Samsung ažuriranjem "blokirao" brojne soundbar ure

Kao što kaže Louis Rossman
Ako uređaj traži vezu na internet kako bi radio iako za sam rad ne koristi internet zaobiđi taj proizvod. Ako uređaj radi i ima sve funkcije koje ti trebaju (a pošto si ga kupio trebao bi ih imati) koji je razlog za nadogradnju firmwarea?

A razlog da se uopće mora update-ati firmware na soundbaru?
Imam Philips Soundbar, star je skoro 10 godina. Radi bez problema (linijski ulaz, BT, USB, optički, HDMI ARC...), bez firmware update-a, ako ga uopće i ima...
Još malo pa ni kuhalo za vodu neće moći raditi bez veze na internet i update-a firmware-a.
Mislim da ono Xiaomi kuhalo za vodu treba update tu i tamo 🤣🤣

Ajmo sad, gugl i gledati kako pogasiti nesto sto uopce nisam znao da postoji. Sta mi imas updejtati? Aha da, dolazi novi model s novom serijom pa ove stare moraju uvijek malo sje***...

ako je mogao google nekidan zablokirati chromecast zbog isteka certifikata, što nebi onda mogao i samsung...

Glup, Gluplji, SAMSUNG
!!!!!!

Staro dobro tehničarsko pravilo je ne popravljaj ono što dobro radi. Samsung ga se nije držao i vidi sada belaja. Zato, ako nešto radi, nemoj apdejtati firmware, ugasi automatski update i uživaj u onome što radi.

Gdi se to gasi? Imam HW-Q990C i nadam se da su samo D seriju zeznuli.

U onoj aplikaciji SmartThings u postavkam aplikacije.Kod mene je D serija ugasio sam jutros auto-update,nije mi povuklo prije nista novije stoji i dalje 1010.

U onoj aplikaciji SmartThings u postavkam aplikacije.Kod mene je D serija ugasio sam jutros auto-update,nije mi povuklo prije nista novije stoji i dalje 1010.
Nasel sam. Poludel budem s imenima appova. SmartThings!
Zakaj nije Samsung SmartThings.

Vjerojatno iz istog razloga zašto si npr. aplikacija od A1 zove "Moj A1", a ne "A1", pa ju uvijek moram tražiti umjesto da mi bude na vrhu liste 😅.
Neki pametni marketingaš se sjetio 😬

Izgleda da su ugasili update pa nema brige... Ako napraviš check izbacuje grešku

Vjerojatno iz istog razloga zašto si npr. aplikacija od A1 zove "Moj A1", a ne "A1", pa ju uvijek moram tražiti umjesto da mi bude na vrhu liste 😅.
Neki pametni marketingaš se sjetio 😬
Garmin App: Connect IQ
Haier App: hOn
pa ti najdi.
A razlog da se uopće mora update-ati firmware na soundbaru?
Imam Philips Soundbar, star je skoro 10 godina. Radi bez problema (linijski ulaz, BT, USB, optički, HDMI ARC...), bez firmware update-a, ako ga uopće i ima...
Još malo pa ni kuhalo za vodu neće moći raditi bez veze na internet i update-a firmware-a.