Solo761 pon 17.3.2025 08:03

A razlog da se uopće mora update-ati firmware na soundbaru?

Imam Philips Soundbar, star je skoro 10 godina. Radi bez problema (linijski ulaz, BT, USB, optički, HDMI ARC...), bez firmware update-a, ako ga uopće i ima...

Još malo pa ni kuhalo za vodu neće moći raditi bez veze na internet i update-a firmware-a.

Scorpyo pon 17.3.2025 08:22

Kao što kaže Louis Rossman

Ako uređaj traži vezu na internet kako bi radio iako za sam rad ne koristi internet zaobiđi taj proizvod. Ako uređaj radi i ima sve funkcije koje ti trebaju (a pošto si ga kupio trebao bi ih imati) koji je razlog za nadogradnju firmwarea?

SimeKZ pon 17.3.2025 08:29
Solo761 kaže...

A razlog da se uopće mora update-ati firmware na soundbaru?

Imam Philips Soundbar, star je skoro 10 godina. Radi bez problema (linijski ulaz, BT, USB, optički, HDMI ARC...), bez firmware update-a, ako ga uopće i ima...

Još malo pa ni kuhalo za vodu neće moći raditi bez veze na internet i update-a firmware-a.

Mislim da ono Xiaomi kuhalo za vodu treba update tu i tamo 🤣🤣

učo pon 17.3.2025 09:39

Staro dobro tehničarsko pravilo je ne popravljaj ono što dobro radi. Samsung ga se nije držao i vidi sada belaja. Zato, ako nešto radi, nemoj apdejtati firmware, ugasi automatski update i uživaj u onome što radi.

hrka11 pon 17.3.2025 10:49
NEW_MAN kaže...
Gdi se to gasi? Imam HW-Q990C i nadam se da su samo D seriju zeznuli.

U onoj aplikaciji SmartThings u postavkam aplikacije.Kod mene je D serija ugasio sam jutros auto-update,nije mi povuklo prije nista novije stoji i dalje 1010.

NEW_MAN pon 17.3.2025 12:13
hrka11 kaže...
NEW_MAN kaže...

U onoj aplikaciji SmartThings u postavkam aplikacije.Kod mene je D serija ugasio sam jutros auto-update,nije mi povuklo prije nista novije stoji i dalje 1010.

Nasel sam. Poludel budem s imenima appova. SmartThings!

Zakaj nije Samsung SmartThings. 

Solo761 jučer 08:20
NEW_MAN kaže...
hrka11 kaže...
NEW_MAN kaže...

Vjerojatno iz istog razloga zašto si npr. aplikacija od A1 zove "Moj A1", a ne "A1", pa ju uvijek moram tražiti umjesto da mi bude na vrhu liste 😅.

Neki pametni marketingaš se sjetio 😬

NEW_MAN jučer 09:06
Solo761 kaže...
NEW_MAN kaže...
hrka11 kaže...
NEW_MAN kaže...

Vjerojatno iz istog razloga zašto si npr. aplikacija od A1 zove "Moj A1", a ne "A1", pa ju uvijek moram tražiti umjesto da mi bude na vrhu liste 😅.

Neki pametni marketingaš se sjetio 😬

Garmin App: Connect IQ

Haier App: hOn

pa ti najdi.