Rad od kuće u Hrvatskoj: za ili protiv?
Vezano uz: Rad od kuće u Hrvatskoj: za ili protiv?

Mada, istina je da čovjek ne može bez rada, pa makar i kroz hobije. Jer inače život baš i nema smisla kada si kupiš sve što si htio (iako nekima nikada nije dosta) i što ti onda ostane? Šupljina.
onda pronades alkohol i droge
Oni koji to ne razumiju, mogu pogledati razne filmske i glazbene zvijezde koje ranije nisu bile sklone tome, a onda su se godinama borile sa svojim demonima. Nedavno sam po portalima pročitao kako Katy Perry ima problema s alkoholom. Ima sve u životu, materijalno, muža koji je također potkožen (Orlando Bloom), dijete... I onda se propije. Adele neću ni spominjati.
nista ja negativno nisam pod tim mislia
svakom svoja zabava
U redu, ja samo spominjem ove posrnule koji imaju sve u životu.

Ma super je od doma, budim se 15 do 8, skuham kavu, pojedem, prosurfam novosti dok se komp vpn i sve živo popali, odradim, završim u pola 4 ili ranije ako sam ostao duže jučer. Ako mi je fjaka, izbacim se na kutnu i 30min odkrmim, ogromna ušteda na putovanju odjeći, tu i tamo odem do ureda da se podružimo popijemo pojedemo al tad ništa ne radim jer uglavnom meljemo ko babe...neloše, stalno dižu plaću jer ih je frka da odem i tak :) nije loše
Sve je bolje nego raditi, kažem to sa 31. godinom staža i još devet do penzije, a radim bez prestanka od 18. godine.
Zato ni ne znaš što te čeka kad prestaneš raditi.
Svaki dan godišnji odmor.