Poco F7 Ultra stiže sa Snapdragon 8 Eliteom i 'opa
Vezano uz: Poco F7 Ultra stiže sa Snapdragon 8 Eliteom i 'opa

Pa tko te tjera da kupujuš kod nas.

Mene zanima, gdje je sigurno kupiti a da nije kod nas?

Problem kod Poco-a i takvih ne top brandova je quality control, pa tako oni uistinu jesu super moćni i sve mega ninja al onda im krepava data kabel koji spaja matičnu i modul za punjenje...

Problem kod Poco-a i takvih ne top brandova je quality control, pa tako oni uistinu jesu super moćni i sve mega ninja al onda im krepava data kabel koji spaja matičnu i modul za punjenje...
Unazad 5 godina 2 Poco-a. NFC i trenutno F4 GT. Nikakvih problema ikada.

istina, imam Poco F4 5G već skoro 3 godine - nikakvih problema...
a ovi novi Poco-i - cijenovno se to više ne može zvati flagship killerom

imao 2 poca i jos jedan note. svi su imali ovaj problem. otiso na servis, serviser ga popravio, za 6 mjeseci opet isto.
mobitel je top dan danas, ali taj kabel koji spaja maticnu i utor za punjenje je sranje.
prije koji tjedan pospremo kucu i nadem taj poco, reko ajde da bas probam, kad se spoji na brzi punjac 67w upalio se i napunio do kraja. nakon tog punjenja opet nista.
najgore sto mi se to desilo dok sam bio na duzem putu od par mjeseci u ceskoj i to usred korone gdje su svi servisi bili zatvoreni, a ja bez mobitela na kojem su mi bile bankovne aplikacije(koje naravno mozes aktivirat samo odlaskom u banku pa kupnja novog mobitela nije rijesenje). ne mogu opisat kolko muke mi je zado poco, na kraju sam proso cijeli grad u potrazi za servisom i naso nekog ceha koji je radio usprkos zabranama i slozio mi to.
nakon toga sam opet uzeo xiaomi, ovaj put MI 12, zasad radi bez greske, ali nema ni godinu i pol.

Mene zanima, gdje je sigurno kupiti a da nije kod nas?
787 eura

Poco je Xiaomi brend, a Xiaomi je top 3 po globalnom tržišnom udjelu. na internetu je najlakše pisati budalaštine... krepava sve pa tako svaki proizvođač ima određeni postotak kvarova, što zbog materijala što zbog korisnika.

Poco je Xiaomi brend, a Xiaomi je top 3 po globalnom tržišnom udjelu. na internetu je najlakše pisati budalaštine... krepava sve pa tako svaki proizvođač ima određeni postotak kvarova, što zbog materijala što zbog korisnika.
Poco je neovisan od Xiaomija od 2020.

Netočno.
Poco i Redmi su Xiaomi brendovi u vlasništvu Xiaomija i fondova povezanih sa Xiaomijem i glavnim direktorom Lei Junom.
Ono što je bitno u ovom kontekstu je da Poco i Redmi proizvodi Xiaomi u svojim pogonima.
Kao podbrendovi Poco i Redmi imaju svoje odvojene odjele za marketing, razvoj i slično.
Počevši od ove godine Poco je ponovno pod direktnim nadzorom Xiaomija
Sve ostalo su samo korporativne igrarije, da ne idem sad previše u detalje.

istina, imam Poco F4 5G već skoro 3 godine - nikakvih problema...
a ovi novi Poco-i - cijenovno se to više ne može zvati flagship killerom
Ja sam recimo F6 pro kupio za 450 eur nov....

F7 Pro - 8 Gen 3 procesor, QHD display 6000mah baterija za 535 eura. To je dobra početna cijena. Na akcijama sigurno ispod 500. Npr. slični OnePlus 13R je dosta skuplji

Ja sam recimo F6 pro kupio za 450 eur nov....
mene je f4 koštao oko 350 nov i to mi je tad bila ok cijena za sd870 (koji je tad već bio "zastario", ali i dalje solidan procesor)
al koliko sam vidio cijene trenutno - ovi novi Poco-i su u rangu pixela 9a po cijeni, da moram uzet novi mob - vjerojatno bi prije uzeo pixela (da baš moram birat između njih dva)
tl:dr - za koji mjesec će bit ok kupovina kad malo padnu cijene

Netočno.
Poco i Redmi su Xiaomi brendovi u vlasništvu Xiaomija i fondova povezanih sa Xiaomijem i glavnim direktorom Lei Junom.
Ono što je bitno u ovom kontekstu je da Poco i Redmi proizvodi Xiaomi u svojim pogonima.
Kao podbrendovi Poco i Redmi imaju svoje odvojene odjele za marketing, razvoj i slično.
Počevši od ove godine Poco je ponovno pod direktnim nadzorom Xiaomija
https://timesofindia.indiatimes.com/technology/mobiles-tabs/poco-is-going-back-to-xiaomi-after-5-years-heres-what-this-means-for-users-of-poco-phones/articleshow/114462313.cms
Sve ostalo su samo korporativne igrarije, da ne idem sad previše u detalje.
Nisam znao da je Poco opet dio Xiaomija

imao 2 poca i jos jedan note. svi su imali ovaj problem. otiso na servis, serviser ga popravio, za 6 mjeseci opet isto.
mobitel je top dan danas, ali taj kabel koji spaja maticnu i utor za punjenje je sranje.
prije koji tjedan pospremo kucu i nadem taj poco, reko ajde da bas probam, kad se spoji na brzi punjac 67w upalio se i napunio do kraja. nakon tog punjenja opet nista.
najgore sto mi se to desilo dok sam bio na duzem putu od par mjeseci u ceskoj i to usred korone gdje su svi servisi bili zatvoreni, a ja bez mobitela na kojem su mi bile bankovne aplikacije(koje naravno mozes aktivirat samo odlaskom u banku pa kupnja novog mobitela nije rijesenje). ne mogu opisat kolko muke mi je zado poco, na kraju sam proso cijeli grad u potrazi za servisom i naso nekog ceha koji je radio usprkos zabranama i slozio mi to.
nakon toga sam opet uzeo xiaomi, ovaj put MI 12, zasad radi bez greske, ali nema ni godinu i pol.
To je istina, starije generacije Poco (npr F2, X3) imale su problema s FPC konektorim na onoj ploči gdje je USB utor i matičnoj, problem nije bio u flet kablu. Naime, FPC konektori te generacije bili su dosta krhki i slabi te su se često nakon pada uređaja ili savijanja događale mikrofrakutre na FPC konektoru što bi se manifestiralo nemogućnošću punjenja. Isti problem često se događao i na Samsunugu S20 seriji zbog istih razloga.

Čitajući o mobitelu , pa to je savršenstvo, flegšip par ekselans 👍
Eto jedino težina, bilo bi idealno da su ga mogli s tim karakteristikama napraviti ispod 200 grama .

Eto jedino težina, bilo bi idealno da su ga mogli s tim karakteristikama napraviti ispod 200 grama .
Najbitnije da će Poco F7 serija imati 4 android ažuiranja i 6 sigurnosnih ažuiranja
Nece to ispod 1000 eura kod nas.