Po opremljenosti i materijalima poslovni laptop De
Vezano uz: Po opremljenosti i materijalima poslovni laptop De

-preskupo.. klasa 1-2.000 je podivljala posljednju godinu, eu i inflacija za početnike..
-nerealna cijena, odnosno u ovoj klasi nije stvar računala pa ni same kvalitete nego klasa 'za direktore' .. onak, mora biti skup jer ..
-za usporebu, npr mac4-pro.. ako bi on bio indexni marker, ovo je (pre)skupo, no kao rolex-domperignon.. mora biti inače ta kasa nema smisla, npr korist od postojanja dva thunderbolta.. za excel-grafove? za rad audio-vizulanog ili gaming treba jače, pravo, gpu.. a tad i thunderbolt ima smisla, ovako ne, samo image-cijena-klasa .. dok identično računalo može biti polovica pa i četvrtina te cijene, radit će jednako, može jednako, za većinu ciljanih korisnika no tad nije statusni simbol ako je samo računalo i jeftinije..

da sam ja direktor bi rađe uzeo ovo za duplo manje kunića i oled ekranom

da sam ja direktor bi rađe uzeo ovo za duplo manje kunića i oled ekranom
Ako dobro gledam na amazon.de je oko 350€ jeftiniji.

Premium klasa, a koristi Intel CPU i APU, neka hvala. Intel je za nizu klasu ok.
Ne opovrgavam da je kvaliteta ovog laptopa vrhunska, jednako je tako vrhunska i cijena i interesantno je što se svojedobno cijena vrhunskih laptopa kretala oko 2.000 USD, a sada već idemo u sferu prema 3.000 eura. Pri tome ne mislim na ekstremne modele koji su nakrcani raznim drangulijama, već na serije koje su namijenjene široj publici.