OpenAI otkazuje model o3, najavljuje GPT-5 za sve
Vezano uz: OpenAI otkazuje model o3, najavljuje GPT-5 za sve

Za par godina bude on besplatan SVIMA sa najvišom razinom "inteligencije" , zbog sve jače konkurencije svi konkurentni modeli postat će besplatni kao što danas imamo preglednike interneta. Vjerovatno će se financirati od pustih reklama .. :) .. :) ..

I dalje mislim da ovo ne koristi 95% ljudi

Izgleda da je OpenAI-u DeepSeek pokvario planove, pa su sad prisiljeni ubrzati razvoj AI-a i konačno dati korisnicima ono što već dugo traže.
Konkurencija ih tjera da budu bolji i prestanu odugovlačiti s inovacijama, što je na kraju dobra stvar za sve nas.

Uvijek ću prije koristiti Kinesko nego alate i uređaje ovih špijuna.

A ne znam bas. Ja sve koje znam, akoji su moja generacija, zamijenili Google sa ChatGPT ili Perpelxity.

Mozda, ali u hrpi bezvrijednih informacija, kod konkretnog upita ai zna fino izfiltrirat zeljeni info, tako da ga itekako ima smisla koristiti za pretrazivanje umjesto googlea.

Ono što sam ja primjetio da je ChatGPT drastično bolji u traženju podataka kada imaš neki problem, nego samo guglati. Neće možda nužno naći rješenje, ali pomogne u traženju uzroka/debugiranja problema. Imao sam problem da sam snimao u OBS-u i random usred snimke sam gubio zvuk iz mikrofona na 1-2 sekunde i nisam imao pojma što da radim. Krenuo sam guglati, pa na reddit, pa po forumima i samo sam se zakopavao u tonu tehničkih stvari koje bi možda mogle biti problem.
Onda sam postavi GPT-u pitanje, i onda je on krenuo od onih "glupih" ideja:
Imaš problem sa USB kabelom?
Probaj mikrofon spojiti direktno u komp
Otvori log u OBS-u i vidi što se događa
I još hrpu drugih opcija
onda sam naučio kako otvoriti log, pa sam mu iskopirao log, i onda je on počeo bolje razumjeti problem. Na kraju sam skužio da je bio problem u USB hubu u koji je bio mikrofon spojen, spojio ga u monitor (koji isto ima USB Hub u sebi) i sve je proradilo
Hebate al su zakomplcirali sve te verzije 🫣🙃
ono jedan ce dobit IQ 50, a ovaj kad platis IQ150... sta ce kinezi 🤔