jozef sub 21.9.2019 09:48

Nedavno kupio Samsung. Presudila je cijena za all the bells and whistles. Već su promijenili vrata na kojima se ljuštio lak nakon malo natezanja ("to ne ulazi u garanciju") i čini mi se da je glasniji nego bi trebao biti. Ima garanciju 5/10 ali malo me strah.

fer-de-lance sub 21.9.2019 10:32
jozef kaže...
Nedavno kupio Samsung. Presudila je cijena za all the bells and whistles. Već su promijenili vrata na kojima se ljuštio lak nakon malo natezanja ("to ne ulazi u garanciju") i čini mi se da je glasniji nego bi trebao biti. Ima garanciju 5/10 ali malo me strah.

Piiiiih....

Amateur....

Ja imam natpis Končar na polućirilici nakon par pranja vrata (valjda za međusovjetsko tržište):

Ajar sub 21.9.2019 13:09

samo onaj koji nakon dopreme i postavljanja pod vaservagu stoji neuključen još bar 12 sati (najbolje čitav dan/noć), e ne bi li se ulje u kompresoru sleglo. taj će dugo i tiho radjeti. ostali ne baš. 

HCMAA sub 21.9.2019 13:48

Najjeftiniji s najduljim garancijom...nema tu više ništa za napredak....osim tih smart funkcija,koje ne služe ničemu

Samo nastavite s ovakvim anketama... sljedeća može biti koji električni ili plinski špaker(štednjak)...bojler...fen za kosu...štapni mixer...blender.... mikrovalna:)

PaleRider sub 21.9.2019 14:58

Seriously?

Sumnjam da ljudi mijenjaju hladnjake tako često da bi mogli izdvojiti neki..

Imam Candy (A+ klasa), radi skoro 15 godina uredno. A evo odgovora i za buduće ankete:

- mikrovalna: Candy, radi 10-ak godina uredno

- perilica suđa: Candy, ne koristim više ali radi, oko 10-ak godina

Ispada da sam neki Candy fan, ali stvarno nisam nikad tražio Candy, valjda mi paše dizajn.. ali što je je, strojevi rade uredno dosta dugo.

EDIT: haha, upravo skužio da mi je i ugradbena pećnica Candy... naravno, uredno radi već oko 15 godina, iako ne često.. :-)

Louis Pluto sub 21.9.2019 19:14
HCMAA kaže...
Najjeftiniji s najduljim garancijom...nema tu više ništa za napredak....osim tih smart funkcija,koje ne služe ničemu

Samo nastavite s ovakvim anketama... sljedeća može biti koji električni ili plinski špaker(štednjak)...bojler...fen za kosu...štapni mixer...blender.... mikrovalna:)

sljedeća tema će biti Usisavači. O da, USISIVAČI

ATJLučko ned 22.9.2019 08:30

U mojem kućanstvu, trenutno imam jedan "Electrolux" iz 2001/02 obzirom je uzet početkom 2002 i uredno mali dela! 

Uskoro selim na drugu lokaciju, pa već dulje vrijeme pikam koji samostojeći hladnjak sa ledenicom dolje piknuti, a kako stoje stvari na tržištu, izgleda da je knjiga ostala na jednom slovu; "BOSCH", samo je pitanje koji bolji model konkretno?! 

Ajar ned 22.9.2019 09:52
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...
Kokobil50 kaže...
Končar i Beko definitivno daju najviše za novac. Kupujem ih već 12 godina i zadovoljan sam.

kupujes ih vec 12 godina?? Sta svake godine novi hladnjak??

svaki mjesec si kupi bar jedan i ima već impresivnu zbirku od pribl. 150 končarovih frigideura