Insajdersko trgovanje: Kako je netko u 60 sekundi
Vezano uz: Insajdersko trgovanje: Kako je netko u 60 sekundi

Ovo je samo dio informacija koje isplivaju po medijima.. slično kao santa leda, glavnina ostaje ispod površine. Ogromni novci, kao i u drugim sličnim situacijama

Da je sve normalno netko bi trebao završiti na dugotrajnoj robiji i ostati bez svega što ima. Znamo i tko. Onaj koji svojim pajdašima i ortacima naštimava ovakve malverzacije.

Lik mora namirit ekipu oko sebe. Uspjesno to radi kroz rusenje burze. Za 2tj kad se svi namire... onda pocinje sve ostalo.

Lik mora namirit ekipu oko sebe. Uspjesno to radi kroz rusenje burze. Za 2tj kad se svi namire... onda pocinje sve ostalo.
Problem je što se to prelama na malim ljudima kroz velike gubitke mirovinskih fondova u samom SAD-u ali i po mnogim drugim zemljama.
Dotični će vrlo vjerovatno završiti jako jako loše jer se igra sa sudbinama velikog broja ljudi.

Mirovinski fondovi, obična raja ili milijunaši. Svi se oni kockaju svojim ili tuđim novcem kad ulažu u dionice. Kad će se prestati poistovjećivati dionice sa efektivnim performansama tržišta i samih tvrtki?

Nikad, možda ni tad, jer tržište uvijek pokušava pogoditi budućnost (osim ako nisi Trump pa znaš što ćeš lupiti za 4 sata )

Upravo tako nikad, jer kapitalizam jest korupcija i korupcija je najznačajnije svojstvo kapitalizma. Trum je to svima zorno pokazao.

Ne znam kako vi, ali ja baš uživam gledati ovaj shitshow lika kojeg očito boli pipi za sve. Divlja kako mu se ćefne. Predobro.

Ne znam kako vi, ali ja baš uživam gledati ovaj shitshow lika kojeg očito boli pipi za sve. Divlja kako mu se ćefne. Predobro.
Bilo bi to "predobro" da ne utječe na milijune ljudi. Da zbog idiota i njegovih ludosti ostaneš bez posla ili bez mirovine, onda ti ne bi bilo "predobro". Kako uopće možeš lupiti tako nešto? WTF?

Kako uopće možeš lupiti tako nešto? WTF?
Because reasons.
Neka se sve fino uruši i hard reseta pa da vidimo. Bit će ludo i nezaboravno.

Prije zahvali investitorima koji svojim “osjećajima” utječu na dionice. Znači nvidija ima zadnje govno od proizvoda, i za***** maksimalno ovaj launch, ali nvda dionice nisu zbog toga pale nego zbog najave carina.
Toliko o tržištu.

Ovo sve skupa neće dobro završiti za sve nas na planetu.
Neviđena pokvarenost, zlo i razuzdana prevrtljivost.. i sve to omogućeno jednoj osobi.
Svako 8 sati novi ispadi piškit ću - kakit ću.
Da..sve se može okarakterizirati "štimanjem" za potrebe pljačke.
Evo prije 13 minuta, ponovno zaokret. Znači ako si blizu oltara ovog lika, samo prikupljaš informacije o suludim odlukama koje donosi svako 8 sati.
To se eto događa desetljećima ali sad nas posebno ljuti jer se više ne prave da ne kradu, ne riktaju, ne muljaju - pa nam se iluzija urušila.
Meni su i Musk i Trump super. Nekad bi neugodnjak saznao prekasno, sad u prve 2-3 minute saznam s kim imam posla. Od kad je došao prvi put na vlast ušparao sam možda i mjesece života koje bi u nekom paralelnom univerzumu potrošio na debile. Kao nekad na dejtu - "šta si po horoskopu" pa vadi karte za tarot - ustaneš se i kreneš u neodređenom smijeru.
Nekad se svijet divio Obami ubojici, pljeskao monopolisti bilijarderu Gatesu, divio se šupku Jobsu i svima je to bilo normalno. Sad svima smeta. Ljepše je mnogima bilo živjet u iluziji. Trump i Musk im ne smetaju jer su takvi kakvi jesu već jer razaraju tu iluziju. Zato ovi novinari što snime male "kineze" kako štrikaju nove Iphoneove u podrumima tvornica za 2$ na dan idu svima na jetra. De pusti me da si mislim kako sam kul s novim ipheonom. Platio sam feeling za osjećaj i oću da ga koristim.

Neviđena pokvarenost, zlo i razuzdana prevrtljivost.. i sve to omogućeno jednoj osobi.
Evo prije 13 minuta, ponovno zaokret. Znači ako si blizu oltara ovog lika, samo prikupljaš informacije o suludim odlukama koje donosi svako 8 sati.
Ima sve i svoje dobre strane. Evo ova će skupiti novac za borbu protiv Židovskih svemirskih lasera i woke pedera.
Bilo bi jako zabavno da je kupila dionice PG&E, ali tad bi ironija bila toliko jaka da bi poput Rotšildovih lasera spalila Zemlju.

Nekad se svijet divio Obami ubojici, pljeskao monopolisti bilijarderu Gatesu, divio se šupku Jobsu i svima je to bilo normalno. Sad svima smeta. Ljepše je mnogima bilo živjet u iluziji. Trump i Musk im ne smetaju jer su takvi kakvi jesu već jer razaraju tu iluziju. Zato ovi novinari što snime male "kineze" kako štrikaju nove Iphoneove u podrumima tvornica za 2$ na dan idu svima na jetra.
Ovo tisuću puta!
Sad je taj poremećeni odnos visoke politike i gigakorporacija prikazan praktički na izvol'te i to ekipi smeta. Dapače, jako im smeta i bode ih u oči. Neka.
Kako mi je bilo drago vidjeti onog Muska kada je stajao u Ovalnom uredu (!!!) i nešto baljezgao pred novinarima, a Trump sjedi pored i pomno ga sluša (!!!). Šaka u oko za priglupe Amere i to ono baš do koske.