Hrvatica ostavila BMW-a u Grazu pa prikupila već 8
Vezano uz: Hrvatica ostavila BMW-a u Grazu pa prikupila već 8

"Ma samo idem tu do trafike po cigarete."

Neznas jel gluplja ta vlast ili ona

Neznas jel gluplja ta vlast ili ona
Gluplja je definitivno ona, ali uvijek je bilo u šumi najviše grbavih drva i među ljudima glupih individua, bez daljnjeg komentara!
Da se mene osobno pita, a nažalost ne pita se ništa, bilo bi i većih kazni za takve da se najblaže odrazim!

U RH mogu ostavit motor da "laufa" u leru gdje god hoću, e a probaj to napravit u Austriji pa ćeš vidjeti kada ti nosonja pokupa na prozor od automobila.

U RH mogu ostavit motor da "laufa" u leru gdje god hoću, e a probaj to napravit u Austriji pa ćeš vidjeti kada ti nosonja pokupa na prozor od automobila.
ako naiđe na zamagljena stakla, valjda bi bio toliko ljubazan da te pusti da završiš
jednom prilikom, dok sam bio mlađi i luđi, vozeći tada frišku curu do zadra, padnu mi na pamet nestašluci, a gdje to izvest na velebitu
naišao na onaj 'slijepi' tunel prije cjevčuge za rhe velebit, počeo izigravat kako se auto guši, cuka, skrenuo - cura u panici, pa što je autu, dovučem se ko fol do sredine tunela i navalim na nju
ofkors da mi nije zamjerila i uredno mi obavimo svoje, izađem van iz auta, oblačim hlače, sjednem na asfalt i nazuvam cipele, kad odozdola kroz tunel ide ženska policajka - ne smijete biti ovdje, kaže
reko, pa kako ste naišli baš sad - nisu slučajno, nego gore ima nekakva baza s kamerama u tunelu, snimili nas i pozvali policiju
pitam, pa kad ste došli - prije desetak minuta, kaže i smije se, ali smo vas pustili da završite... a i dečki gore imaju snimku u punom trajanju
jbga, reko, sad znam da tu više ne skrećem

Zena je mislila da bude za cijenu jedne kazne dobila besplatan parking u nedogled na mjestu gdi je zabrana zaustavljanja/parkiranja u odredenom vremenskom periodu :)
Btw zakon u Austriji je takav da ako ja imam ispred ulaza u dvoriste tablu zabrana parkiranja i pofotkam nekoga ko parkira, taj netko bude dobio kaznu bez obzira kaj sam ga ja pofotkal kao fizicka osoba.
Nema cile mile u Austriji, kaznjavaju za sve i svasta te uvijek i stalno. Znaci u gradu ako je 50 limit i vozis 55 dobis kaznu, ne drzis razmak na autoputu, dobis kaznu, ne peres zube dobis kaznu, kazna za sve i svakoga.
Imaju nove moderne kamere koje kuze kad telefoniras i svasta nesto, nema milosti.

Negdje drugdje bi auto evakuisali na rezervne polozaje nekakvim paukom i oslobodili mjesto za normalan narod. Ovdje je drugi pristup pod pretpostavkom da imaju posla s punoljetnom uracunjivom osobom koja je odgovorna za svoje postupke (ima neke papire, osobne, vozacke, vinjete itd), i pretpostavlja se da je auto ostavila na tom mjestu svesno.
E ako je svjesno, i nisi retardisana (mentalno ili fizicki), onda ces i platiti draga kolegice. Po danu, po satu, po penalima.
Ali nisu racunali da se gdja uzrujala. Jer nije ona kriva, al' nikako.

Btw zakon u Austriji je takav da ako ja imam ispred ulaza u dvoriste tablu zabrana parkiranja i pofotkam nekoga ko parkira, taj netko bude dobio kaznu bez obzira kaj sam ga ja pofotkal kao fizicka osoba.
Nema cile mile u Austriji, kaznjavaju za sve i svasta te uvijek i stalno. Znaci u gradu ako je 50 limit i vozis 55 dobis kaznu, ne drzis razmak na autoputu, dobis kaznu, ne peres zube dobis kaznu, kazna za sve i svakoga.
Imaju nove moderne kamere koje kuze kad telefoniras i svasta nesto, nema milosti.
Auto na tom mjestu stoji yebenih 6 mjeseci, žena je mozda umrla, nesto se desilo, trebalo ju je svakako obavijestiti ili obrnuto! zato velim neznas jel gluplja vlast ili ...

više od 9 mjeseci je taj auto tamo
ako je kazna 8000 €
a na dan može maskimalno računat 11 sati, 2.6 € po satu

više od 9 mjeseci je taj auto tamo
ako je kazna 8000 €
a na dan može maskimalno računat 11 sati, 2.6 € po satu
Nije auto bez parkirne karte nego krivo parkiran gdi dobiva globu za krivi parking.

Veca je kazna od vrijednosti auta..pa koji k..kako mos zaboravit auto u drugoj zemlji?!

Sjetio sam se da mi je izletilo negdje neki dan, pa malo gugla i eto ga... Naša je kamilica za ovog pobjednika ili pobjednicu.
Tatina čer, u ZG bi to prošlo bez ikakvih opomena..al' j** ga ipak je to u bolje uređenoj državi gdje HDZ iskaznica nema toliku moć..