torrente ned 20.4.2025 00:26

Editirano jer je upravo Uskrs.

Sretan Uskrs svima na ovoj temi. Ne proizvodimo negativnu energiju za ovozemaljska previranja.

Svi ti Trumpisti i AfDovci će uzeti Boga u svoja pogana usta ili EU parlamentarci koji ga nisu htjeli u ustavu.

Nema veze...uzdajmo se mi s ove teme.

Budimo bolji ljudi. Mišlju, djelom i zapisom (ne upisom) na ovom forumu.

Bog s vama!

syncmaster245b pon 21.4.2025 18:05
torrente kaže...

Editirano jer je upravo Uskrs.

Sretan Uskrs svima na ovoj temi. Ne proizvodimo negativnu energiju za ovozemaljska previranja.

Svi ti Trumpisti i AfDovci će uzeti Boga u svoja pogana usta ili EU parlamentarci koji ga nisu htjeli u ustavu.

Nema veze...uzdajmo se mi s ove teme.

Budimo bolji ljudi. Mišlju, djelom i zapisom (ne upisom) na ovom forumu.

Bog s vama!

Bog i s tobom forumski kolega (ovo je iskreno i bez ikakve skrivene primisli i iako sam ateista, reskpektiram spiritualnost ( ne i organiziranu religiju, da se razumijemo))

Pod dojmom sam da ne volis Trumpvce i AfDeovce (svakao me ispravi ako grijesim), no to znaci samo da smo na istoj strani one imaginarne crte podjele, jer ih jednako tako niti ja ne volim, jer po mome nahodjenju oni su samo uvod u ono  sto nam moze uslijeditii u EU ako se ona "tiha vecina" ne probudi i zaustavi ovo ludilo prema kojem idemo.

Rekavsi to, molim te, ako imas vremena, dopusti si procitati/pogledati nekoliko vijesti sa one alternativne strane pa donesi svoj sud, jer imam osjecaj (svakako me opet ispravi ako sam pogrijesio) da nisi bio potpuno upoznat sa onim sto sam napisao u svom prvom drugom upisu (zapisu, ako te stvarno to toliko iritra).

Ukoliko zelis, mozemo nastaviti nasu diskusiju i preko PP-ova.

Jos jednom, nemam niti jednu skrivenu primisao. To sto doista mislim sam i napisao.

torrente uto 22.4.2025 08:19

Cijenim. Linkano mi je jasno. Tj smjernica nije komplicirana.

Ovako..

Kao prvo, pošto smo ovdje skoro 2 destljeća, dobro smo upoznati da.. rekao bi Štulić , "strukture koje ga furaju"(forum), dobiju osip i plikove ako se sa duhovnom materijom pođe malo udugo po nekoliko postova.

Posebno, ako se nenamjerno nedaj Bože ukakiš ispod članaka znanstvenika al-kemičara ili doktora koji su upravo izašli iz dežurstva i objavili ZNANSTVENI članak koji je na rubu znanosti.. al je zabavan i privlači klik, te zasigurno par osebujnih komentara na isti.

Naivci koji kontaminiraju furku, nedužno pristupajući sa početnim D od duhovnosti.. a da to ne prođe fekt-čeking, završe neslavno.

Kao drugo, sada ontopic. Opet povezano sa spiritualnim i sa ovom našom pričom. Psihologija, koja je imala mračnu prošlost u svojim začecima u državi NY, kada se zlostavljalo ljude sa psihičkim tegobama.. mic po mic, bila je isto jako brutalna i isključiva.."tako je kako kažemo, ostalo je hereza.. ajde tišina, evo šaka tableta i remen preko kreveta".

Onda se pojavi iznimno cijenjeni Carl Gustav Jung. Čovjek unutar grane medicine koja se bavi umom, uvede Dušu.

I sada, čovjek postaje duhovno biće koje ima "šum/smetnje" ispod kose. Strašna hereza, ali obrazložena i masovno prihvaćena. Preporuka svima da pročitaju sve knjige od Junga.

Dobro mrcvarim, ali bitno je sa temom.

Ovo što si ti spomenuo, što je potrebno EU.

Po Jungu, ide njegov klasik.

"Da bi stablo bilo veliko, sa ogromnom krošnjom koja ide u visine prema nebu.. potrebno je da ima jako i duboko korijenje koje dotiče mračnu dubinu tla". 

Svak onaj tko dotakne dno, stvorio je snagu za čvrsto korijenje i kretanje prema usponu. Po tome, EU je stalno sa podšišanim korijenjem, kao bonsai. Od te krošnje nema ništa..a vjetar je zapuhao i kreće čupanje.

Tu bi Jung prihvatio tvoj koncept prekopavanja vrta i umetanje nove sadnice na bolniji način.

Također povezano.. a zvuči spiritualno, no po Jungu masu puta pojašnjeno. 

EGO nam je svima jasan. 98% poruka na ovom forumu je riganje ega.. same munje i gromovi. Ovaj naš dijalog je natrpan izljevima ega.

Zato što je sam forumski koncept savršen poligon za egotripanje.

Ego upravlja nama. Stvar pojedinca je sa kojim alatima će ga dovesti u kakvu takvu normalu. Ne možeš ga uništiti. I tek onda ne bi bio normalan.

Zato Jung kreće sa svijesti. Nadsvijesti. Dušom i Duhom.

+

Sva klanja Ega sa gore spomenutima.

Imamo kolektivno stanje svijesti. Imamo. Sada će netko pitati, ima li aparat koji to mjeri. Pa ima i to, ali nećemo o tome.

Jeli treba nekakav aparat kada dođeš uskoro na ZG hipodrom?

Treba li aparat kada danas uđeš u ovalni ured?

Ne treba. Senzori su u tebi. Osjetit ćeš uperenost energije koja nikako ne vibrira na tvojim frekvencijama, posebno ako si formatiran.. uz dosta empatije, pravednosti i hajmo se usudit reći.. voliš osjetiti kada energije vibriraju po Božju.

E sada ono..jeli ja mrzim nekakve likove koji su sa rogovima trčali kongresom.

Ne!  Oni i njihovi fanovi, pošto ih je sve više i bujaju kao teća puna vrele palente koju ne miješaš.. kolektivnom sviješću pritišću moje stanje svijesti.

Na prijedlog, da takvu energiju doživim u svom EU dvorištu, pa makar za potrebe novogradnje boljitka... to moj Duh ne može podnijeti.. premda mi je smrt trivijalna tranzicija, ali zašto ne bi još poživio koju godinicu u društvu koje još koliko-toliko zrači pozitivnom energijom.

Trenutno se osjećam kao ihush.. kako taj čovjek uspijeva svaki dan ovoliko napisati x20.

Edit:

Glede njemačkih rezultata. AfD nije Njemačka. AfD su potpomci  istočnonjemačkih ljenčina s onu stranu zida. Nikada implementirani, ispolirani, kalibrirani da postanu njemci kakve poznamo.