Komentari članaka s naših web stranica

DOGE pristupa ključnim američkim vladinim IT susta

Vezano uz: DOGE pristupa ključnim američkim vladinim IT susta

Eric Prydz pet 14.2.2025 09:17
sporttest kaže...
I dalje mi nisi objasnio kako je tocno ona recenica kontroverzna i rasisticka?

Ti ili se praviš lud ili si najbezobraznija sorta sugovornika...a možda imaš ADHD pa ne možeš dugo držati pažnju dok čitaš.

Ako je taj bilmez rekao "da je bio rasist i prije nego je to bilo cool" - što ti nije jasno? Ili si sjedio na predavanjima Bože Petrova i posjećivao Jordana Petersona u Beogradu pa ti je pomutilo um i za shvaćanje značenja riječi?

wyks pet 14.2.2025 09:42
Eric Prydz kaže...
sporttest kaže...

Ti ili se praviš lud ili si najbezobraznija sorta sugovornika...a možda imaš ADHD pa ne možeš dugo držati pažnju dok čitaš.

Ako je taj bilmez rekao "da je bio rasist i prije nego je to bilo cool" - što ti nije jasno? Ili si sjedio na predavanjima Bože Petrova i posjećivao Jordana Petersona u Beogradu pa ti je pomutilo um i za shvaćanje značenja riječi?

Ono što je najjadnije i najsmješnije, kreteni rasisti iz Hrvatske koji se klanjaju ovima iz Amerike ne shvaćaju da su Slaveni tim rasistima također ne-bijeli i niža klasa i da se eugenika koju bi ovaj mulac provodio odnosi i na Hrvate, tj njih.

Bio je nekidan tvit Musk oko toga kako je neki Židov bijel, pa su mu brzo objasnili u komentarima kako ni Židovi nisu bijeli.

Mi smo po američkim rasnim imigracijskim zakonima sa početka 20. stoljeća stavljeni pod klasu tegleće marve i sub-inteligentnih kretena.

I eto 100 godina kasnije, na forumu se slave i hvale i do krvi brane eugenicari.

Sve alfa mužjaci a klanjaju se tipovima koji bi ih eugenikom potamanili.

ante_etna pet 14.2.2025 10:15
wyks kaže...
Eric Prydz kaže...
sporttest kaže...

Ono što je najjadnije i najsmješnije, kreteni rasisti iz Hrvatske koji se klanjaju ovima iz Amerike ne shvaćaju da su Slaveni tim rasistima također ne-bijeli i niža klasa i da se eugenika koju bi ovaj mulac provodio odnosi i na Hrvate, tj njih.

Bio je nekidan tvit Musk oko toga kako je neki Židov bijel, pa su mu brzo objasnili u komentarima kako ni Židovi nisu bijeli.

Mi smo po američkim rasnim imigracijskim zakonima sa početka 20. stoljeća stavljeni pod klasu tegleće marve i sub-inteligentnih kretena.

I eto 100 godina kasnije, na forumu se slave i hvale i do krvi brane eugenicari.

Sve alfa mužjaci a klanjaju se tipovima koji bi ih eugenikom potamanili. 

Ne mora biti. Ako si dovoljno dobar i vjeran možeš biti Uncle Tom ili Uncle Ruckus, Stephen i bit će ti bolje nego drugim tvojima. Jasno da će ti nakon neke točke daljnja vrata biti zatvorena što je Viveku dano do znanja, "svaka čast na zalaganju ali ne želimo da nam smrdi po curryju" što mu je i Ann Coulter rekla u facu. Osim toga poturice su uvijek bile najodaniji ratnici. Tamo onaj "branitelj" sam tvrdi kako Istru treba vratiti jer je njegov vlastiti zločinački narod to na silu oteo dok Texas, Grenland, Panama i Gaza trebaju biti Mar-a-Lago po prirodnom povijesnom pravu kao Kanaan. Ako to nije vjernost, što onda jeste?

Bichanich pet 14.2.2025 10:27
mejt kaže...
Bichanich kaže...

Zar itko vjeruje da je najbogatiji čovjek na svijetu svojevoljno i altruistički ušao u sustav američke vlade da bi poboljšao stvari i napravio ga učinkovitijim?

Što više gledam Elon Muska sve se više pretvora u gotovo savršenu karikaturu Bondovog zlikovca, a svijet stoji postrance i dopušta mu da radi što hoće. Ona presica od prije neki dan gdje on u crnom baloneru s kapom na glavi pored nijemog Trumpa u Ovalnom uredu drži riječ, a njegov klinac vrluda uokolo je malo zastrašujuć prikaz u što se "najsnažnija demokracija" pretvorila.

Tebi je prestrasno sto covjek sasvim opusteno svoje djete drzi pored sebe i daje normalan intervju a nije ti zastrasujuce kada nakaze raznih duginih boja vriste i vrjedjaju i kada budes optuzen za nasilje u koliko odgovoris takvoj nakazi, mask ovo radi ocito iz vlastitog interesa, a taj je interes buducnost njegovog potomstva, a najveci problem mafiji koja glodje novac americki gradjana jeste sto ga nemogu podkupit jer drugo je kada te pretresa neki politicar zeljan karijere, pa mu tutnes par stotina miliona i sve ok, a drugo kada to radi lik koji zna sa bagrom i kojeg nemozes kupit jer vec ima sve sto mu treba....

Jel si se upecao na udicu anti-woke pokreta? Čovjek upitna morala, bez jasnih kompetencija za tu poziciju je stavljen na čelo agencije koja ima pristup povjerljivim informacijama o kojima ovisi stabilnost cijele države. Doveden da "napravi reda". Isti taj govori kako će ukinuti socijalne olakšice, skresati pa i ukinuti ministarstvo obrazovanja. S druge strane od inauguracije on osobno se obogatio za kakvih sitnih 200+ milijardi dolara. No, ipak je to sve u redu jer sad više nema trans osoba u sportu i dekretom od sad službeno postoje dva roda.

Ali, hajde da se vratimo na ovu simptomatičnu situaciju koju ti ne smartaš problematičnom. Samo da je preslikamo na hrvatsko društvo pa mi reci jel bi ti bilo normalno? Zamisli za koju godinu budu parlamentarni izbori i na vlast dođe opcija koja se bori protiv woke pokreta (nazovimo ih HDZ) i onda imaš kabinet premijera (nazovimo ga Plenković) gdje se on obraća javnosti i najednom se pored njega pojavi npr Mate Rimac / Hrvoje Prpić / netko treći kojeg je premijer ovlastio da vodi kampanju da očisti državu od birokracije, ukine razne olakšice, ukine ministarstvo obrazovanja itd. The usuals. I onda se u tom istom kabinetu dok premijer šuti, a ovaj stručnjak drži govor pojavi sin tog altruista i krevelji se, vrluda, a u jednom trenutku kaže premijeru da ušuti. Ma da... Sve normalno, ipak naš Rimac to radi iz altruističnih interesa, ima dovoljno novaca da mu ovo sve ne treba, tu je samo da se pobrine za budućnost državnih investicija svog potomstva, a i normalno je da opušteno drži djete pored sebe.

Kapetan Nemo pet 14.2.2025 10:51
BroccDaRock kaže...
Kapetan Nemo kaže...

Ajde priznaj, spopala te neka čistačica, odvukla u mračni hodnik i iskoristila...zato si tako ogorčen

U mojoj tvrtki je outsoursani zaštitar (koji nije imao veze s našom tvrtkom) branio dolazak na posao regularno zaposlenom radniku s 25 godina staža i ugovorom na neodređeno koji se na kraju jedva spasio od otkaza odlaskom na bolovanje (nevezano uz Covid). Milijuni drugih radnika širom svijeta nisu bili te sreće. Ali čemu duljiti, tebi je to ionako smijurija.

Ajde čovječe, malo smijeha ne škodi, nije bilo u zloj namjeri Analogija koju si ti povukao mi nije neki argument. Ako nešto nešto nije bilo dobro u Covid krizi (a slažem se da nije) onda ćemo dalje sve što je loše pravdati s time?  Ja sam za to da sve bude transparentno a ne da svatko izvlači samo ono što mu paše. Iako, ne živim u USA pa me više interesira što se događa u našoj močvari.