Bijela kuća kao izložbeni prostor: Nakon Trumpove
Vezano uz: Bijela kuća kao izložbeni prostor: Nakon Trumpove

Znao bih se prije više godina upitat, kako su ljudi mogli dozvolit da Hitler dođe na vlast, kako im je uspio prodat tu priču, toliko isprat mozgove da izaberu takvog manijaka, u smislu da mi je nezamislivo da se to danas dogodi. Ali kad vidim Trumpa i tu njegovu ekipu, više mi to ne izgleda tak nezamislivo.

Da, narudzbe, ne i isporuka. Logicno da ce bit otvorene 2 mjeseca prije dostupnosti, nece ga valjda stavit za online narudzbu kad ih vec imaju desetke tisuca na skladistima spremne za isporuku... lol.
Prvi kupci Modela Y su ga preuzeli u SAD-u tek prosli tjedan. U Europi je takodjer krenula isporuka tek pred par dana...

Znao bih se prije više godina upitat, kako su ljudi mogli dozvolit da Hitler dođe na vlast, kako im je uspio prodat tu priču, toliko isprat mozgove da izaberu takvog manijaka, u smislu da mi je nezamislivo da se to danas dogodi. Ali kad vidim Trumpa i tu njegovu ekipu, više mi to ne izgleda tak nezamislivo.
sve stoji, ali Trumponja koliko god nesimpatičan bio, tu i tamo baljezga nešto nepristojno i rasistički, ali se ne pjeni pred govornicom i ne otvara konc-logore...
Je egoistično narcistično derište, ali nije bjesni rasist...
nije mi po ćefu, ali gle čuda - ne glasam ni za njega ni za protukandidata, jer porez plaćam Hrvatskoj...
mogu se samo nadati boljem za 4 g.

sve stoji, ali Trumponja koliko god nesimpatičan bio, tu i tamo baljezga nešto nepristojno i rasistički, ali se ne pjeni pred govornicom i ne otvara konc-logore...
Je egoistično narcistično derište, ali nije bjesni rasist...
nije mi po ćefu, ali gle čuda - ne glasam ni za njega ni za protukandidata, jer porez plaćam Hrvatskoj...
mogu se samo nadati boljem za 4 g.
Ma slažem se, ne kažem da je Hitler, ali vidim na temelju njega kako je i dalje lako vladati masom.

mase uvijek idu na autopilotu, ako ih nešto svrbi, čekaju da im netko veli gdje da se počešu...

Da, narudzbe, ne i isporuka. Logicno da ce bit otvorene 2 mjeseca prije dostupnosti, nece ga valjda stavit za online narudzbu kad ih vec imaju desetke tisuca na skladistima spremne za isporuku... lol.
Prvi kupci Modela Y su ga preuzeli u SAD-u tek prosli tjedan. U Europi je takodjer krenula isporuka tek pred par dana...
OK, ali ovdje govorimo o padu prodaje tako da nije bitno kakve su isporuke ili ima li ih uopće.

.
loše plus loše jednako neloše?

ovo može napisati samo netko tko nema blage veze o tržišnoj ekonomiji u kapitalizmu.

Koliko je st(r)anje s prodajom na /r/electricvehicles/ su zabranili postove o mjesečnim prodajnim rezultatima :D :D :D :D :D :D
Vidjet ćemo idući mjesec, valjda će stanje biti bolje

Hitlerova naci stranka nije nikad imala većinu glasova što je potrebno za pobjedu , ali je bila najveća stranka tada, što opet ne znači da ga je narod podržao. Nešto kao i danas u Njemačkoj , vladajuće stranke centra izgubile većinu a isplivale ekstremne stranke . Tada su mu komunisti bili rivali kao ekstrema ljevica ali riješio ih se na sebi sobstven način , zapalio parlament i optužio komuniste i pohvatao ih. Da nije to napravio , lako moguće Njemačka bi bila zemlja proleterska .
Riješivši se komunista Hitlerova ekstremna desnica je na vlast došla raznim manevrima i koalicijama, i čim ga je predsjednik imenovao za kancelara, uveo je totalitarizam.

Nije lako biti Hitler danas. Moraš se boriti za genocidnu slobodu govora, fašističku malu jeftinu vladu i konclogorsko smanjenje birokracije, pa još praviti odvratne električne automobile i bezvezne svemirske rakete...
https://x.com/reviewjournal/status/1902010578903941330

https://abcnews.go.com/Business/tesla-board-members-executive-sell-off-100-million/story?id=119889047
Čini se da mu Trumpić nije baš pomogao u onom izrežiranom showu pred Bijelom kućom. Nije da me briga ali vidim da ovdje ima onih koji natežu na Muska pa me zanima zašto bi glavešine iz firme ovako prodavali dionice. Da imaju za kupnju refreshane verzije modela Y ili?

Tesla ljevo desno, ali svakoj normalnoj osobi je jasno šta egomanijakalni pacijent Elon izvodi - da, zaboli ga đoko za pare jer ih ima preko glave, ali njemu fali moć, i to sada ima skoro 100% jer žutoglavi doslovno pleše na svaku melodiju koju Elon vrti i to je tragikomično kako sve izgleda...
A za sve one koje govore kako ih zaboli šta se događa u americi zaboravljaju da su slični isto tako govorili i za Hitlera - pa on je obični njemačko/austrijski debilko, šta on može napravit... Ali ruku na srce nije žutoglavi sposoban isplanirat nešto tako, samo neki iza njega...
P.S. Čim netko napiše "pametnom dosta" i "ovce" svima je jasno kome bi bilo broje bilo da se ostavi interneta i ode radije brojat ovce po Velebitu!

Musk, za koga nitko nije glasao, ima potpuni pristup cijeloj vladi i može raditi s ljudima i agencijama što hoće jer je Trumpu financirao cijelu kampanju. Ovaj Trumpov potez je jadan jer je Tesla pala preko 30% od početka godine za što je isključivo kriv autistični Elon.
a kad naraste za 100% tko je onda kriv, isto autisticni Elon?
Ti si najveći naivac u povijesti.
https://www.nasdaq.com/market-activity/stocks/tsla/insider-activity
Narudžbe za novi y su otvorene 10. siječnja.