Bernie Ecclestone prodao svoju kolekciju rijetkih
Vezano uz: Bernie Ecclestone prodao svoju kolekciju rijetkih

Dok god ima para, svježih organa i krvi za zamjenu.
Gle onog rokfelera, ne znam jel je u međuvremenu krepao, koliko je taj organa promjenio...

Gle onog rokfelera, ne znam jel je u međuvremenu krepao, koliko je taj organa promjenio...
Da da... mjenjanje organa i krvi ih drži na životu... po toj logici doslovno svaki bogatun bi živio 200 godina pa gle čuda ipak umiru kao i svi ostali.
Pogledaj samo Manolića, 104 godine bez presađivanja organa i krvi...
Prvo su geni, onda zdrav život, a svi znamo da zdrav život nisu burek, kebab, bečka, piza, hamburger, pomfrit, alkohol, stres.... a kad imaš para onda kupuješ vrhunske namirnice i ne ovo diskontno smeće što je proputovalo pola kugle. Da se i sa nižim primanjima živit zdravo ali lakše je jest smeće i jodlat o teorijama zavjera...

Da da... mjenjanje organa i krvi ih drži na životu... po toj logici doslovno svaki bogatun bi živio 200 godina pa gle čuda ipak umiru kao i svi ostali.
Prvo su geni, onda zdrav život, a svi znamo da zdrav život nisu burek, kebab, bečka, piza, hamburger, pomfrit, alkohol, stres.... a kad imaš para onda kupuješ vrhunske namirnice i ne ovo diskontno smeće što je proputovalo pola kugle. Da se i sa nižim primanjima živit zdravo ali lakše je jest smeće i jodlat o teorijama zavjera...
Osobno, vjerujem da "ELITA" mijenja i krv i organe, pa zbog čega nestaju djeca pa i pojedinci, a da im nema niti traga nestanka
?!
Apropos metuzalema Manolića, imao je on satisfakcija dok je ordinirao po Hrvatskoj, postoje masu pisanih tragova, puno ih vidio osobno! Ono što je frapantno, ako je istina, da su ameri došli uzeti njegovu krv, čisto da provjere nešto, u svezi sa njegovom dugovječnošću?!
Zdrava prehrana, uvjetno, što je danas zdrava prehrana, dok postoje hibridna poljoprivreda, hydropondski ribafish uzgoj povrća, ...?!?! Ako imaš gene, možeš piti i jesti što god ti padne pod ruku, a ako nemaš sreće, prdnuo si u škarnicl dok si trepnuo, ma kakav ti je gen!

Kako ti znaš jel on što presadio ili nije? Ti si mu osobni liječnik?

Pa ne bude poduplao životni vijek, ali ga sigurno mogu produžiti. Kad ne mogu ponest pare sa sobom u grob, to im je najveći problem :(
Ovaj drugi dio stoji, ali vjerujem da s tolikim parama i obavezama dolazi i ogromni stres, tak da vjerojatno, kako si koji to posloži u glavi. Ne znam.
Pa sve se teže i teže može zdravo hraniti s nižim primanjima jer hrana u trgovinama je sve skuplja, a sve gore kvalitete, jedino tko si doma može uzgojiti nekaj.
94 godine ima, djizus pa koliko ces jos zivjet