Robert_84 ned 27.4.2025 13:15

nema to toliko veze sa zastitom uredaja koliko je isti sklizav i tesko ga je drzati u ruci.

a sto se tice androida, i iOS to sto android ima nesto sto iOS nema a ja ne koristim te su rasprave bezveze.

niti jedna ozbiljna firma u svijetu koja pazi na zastitu podataka ne koristi Android uredaj, vec Apple.

a o kvaliteti istih te aplikacija da ne pricam.

imao sam i sve i uvijek najbolje modele, na Android se vise ne vracam

Bitanga ned 27.4.2025 17:58

Koristim maskicu, ali ne zato da čuvam mob, nego zato što je ekstremno neudoban za držanje u ruci i sklizak bez nje. Otkako su počeli se glupirati za staklenim poleđinama, zaobljenim rubovima i ekranima do ruba ergonomija mobitela je katastrofa.

Vule ned 27.4.2025 21:01

Dear Apple,
Ako zelite da vam se mobiteli nose bez maskice, dajte zamjenu za neku simbolicnu cijenu tipa 50 eura, i na problema ljudi ce nosit bez maskice, kad vec toliko vjerujete u ceramic shield :)
Mislim da svako sa dvije zice u glavi zna zasto oni reklamiraju nosenje bez maskice :D

johnwaynesk sri 30.4.2025 00:38

korisnik sam jabuke primarno od day one. Niti jedan nije bio u nikakvoj maskici niti sa zaštitnim staklom preko ekrana. Nisam od kondoma, a i dodir mi pričinjava zadovoljstvo.

Od "žrtava" mogu prijaviti samo jedno napuknuto stražnje staklo prije nekih 5 godina zbog susreta s kamenom podlogom. Osim toga, svi do jednog još uvijek rade bez mana i većinom su u mint stanju. Ne skupljam, nisam kolekcionar, samo sam pacijent.

Da, ergonomija je nazadovala kao i mnoge druge stvari o kojima bi se dao napisati roman, no da se vratim na temu - osobno držim da može i bez zaštite, sve dok se izvadi na vrijeme i pažljivo/pametno rukuje alatom.

ali da, ova reklama im nije trebala u životu. Loš potez za koji računam da će im se obiti o glavu.