Apple navodno nudi 2 milijarde dolara godišnje za
Vezano uz: Apple navodno nudi 2 milijarde dolara godišnje za

Ovdje piše što je službeno dostupno u pojedinoj državi (npr TV+ trenutno nije u HR, ali je u SLO):
https://support.apple.com/hr-hr/HT204411
Ali bez brige, ako budu sklopili ovako skupe aranžmane za globalno pravo prijenosa, vrlo brzo će se potruditi da to bude dostupno čak i na ovako malim tržištima kao što je naše.
Ne bih htio biti negativan, ali imaju ugovor sa MLS-om pa i dalje ništa od HR. Nogomet je u Europi daleko popularniji nego u SAD-u i prije će na njemu nabrati pretplate nego na F1 barem što se Hrvatske tiče, pa ništa.
Možda pušem na hladno, no ovo je jedini sport koji redovito pratim i vijest mi više djeluje negativno nego pozitivno (sve dok ATV+ ne dobijemo kod nas).
Mozda ovdi lupam gluposti, ali ako se dobro sicam Apple je zelio otvoriti nekakvo sjediste ili tako nesto u HR prije nego su otisli u Irsku al ih je nazalost hrvatska birokracija jako brzo ubila, mozda je i to razlog zasto smo jedni od rijetkih u EU koji nemaju pola Apple usluga dostupno.
Govoriš iz perspektive siromaštva, "Da su meni njihovi novci, ništa me ne bi brinulo!" Realnost je itekako drugačija. Da, njima je lakše da priušte 60€ za igru nego nama, ali se opet, generalno, ne razbacuju svotama od 50-60€. Opušteniji su utoliko što ono što im zaista treba i žele reše lakše nego mi.