Dali meni netko može objasnit kako on to može, zašto ima onako sjebano crvenu facu(jel to od struje) i kako je to moguće????

Zanima me kako se kontrolira kad je sa zenom u krevetu? Jel je pogodi munja koji put? :D

PA vidite da je spaljen od struje,neam ni jedne dlake na glavi a ni po tijelu lol, čudi me da ga nije neka vojska već unovačila xD

Mora da mu je inFAMOUS najdraža igra :).

vidim da se taj upoznao samnom x)

Jel ovo stvarno ili je to samo zezancija?

stvaran je čovjek ako to pitaš i to zbilja radi, to je dosta stara vijest...

Morao bi spadati pod zakone fizike ali iste te naizgled krši samim tim šta ostane živ nakon spajanja na utičnice,trafostanice....

Slaviša Pajkić from Požarevac, Serbia is a battery man
Da stvarno je istina da li uhvati žraulju i ona svitli, istina je
Pogledajte lika vidite da nema ni jedne dlake na sebi, mislim da je zbog vodljivosti (znojenje) ili nećeg drugog (valjda kad prolazi struja sfuri mu svu dlaku na tijelu)

istina je lik je bio na provjerenom nadimak mu je biba struja

ee da sam znao prije... jučer nosili agregat na kupalište da bi mogi slušati musziku... da sam doveo tog lika da nam "da malo struje" ne bi potrošio 3 litre goriva
stvarno fascinantno

ee da sam znao prije... jučer nosili agregat na kupalište da bi mogi slušati musziku... da sam doveo tog lika da nam "da malo struje" ne bi potrošio 3 litre goriva
stvarno fascinantno
Kad nestane struje u gradu, jedino njegov stan ima rasvjetu :)

Ne vjerujem da je samo do njegove kože, jer on može ispuštati elektricitet po volji, poput električne jegulje.
Ovdje je bolje prikazano kako djeluje na ljudsko tijelo "pacijenta":

Čudo prirode!
No fucking way...
Real Superhero?
O njemu moraju napraviti film, strip itd...
A i dobro bi poslužio kao UPS.