Angus_Young ned 5.3.2017 15:48

Sve joj je jasno. Tako dobro izgleda. I onda preferira text nad videom . Ne bi ni pogledao da nije ona na snimci. A djeluje mi i da ima malo jaće klikere u glavi. Šteta, mogla bi to bolje iskoristiti kao utjecajist

ParaNO1d pon 6.3.2017 08:14

Iako Andrea nije glupa ostavlja takav dojam. Kao da se trudi ispasti zabavna i da je svi vole. Ne djeluje mi opušteno nego kao da je uvijek u nekom grču i tako joj i kolumne djeluju. Ima potencijala jer stvarno nije jedna u nizu wannabe idiota.

NEW_MAN pon 6.3.2017 08:54

Ne pratim Star Tech a jos manje ovu curu ali sam vidio da ju moja zena prati i svako mala lajka pa reko da vidim o cemu budete pricali. Sve u svemu prekratko i nikud nikam. Naucen sam gledat Joe Rogana koji zna srat po tri sata sa svojim gostima i ovih dvadesetak minuta mi je prekratko. Ne znam koji je trend na internetu i ako ljudi vole kratke video uratke ali ja preferiram visesatne sessione gdi se ljudi ozbiljno zapricaju te pricaju o svemu i svacemu. Znaci draze mi je gledat tj. slusat jer se nema kaj za vidjet nekoga tri sata koji trabunja o every day eventima i svemu zivome nego ovak kak ste vi napravili. Znaci voditelj je pripremio par pitanja na razini osnovne skole, prije nego sam pocel gledat sam znal 90% pitanja koja se budu pojavila i 100% odgovora. Tako nesto nije zanimljivo, a sve skupa puno prekratko.

Cura se cini normalna i drago mi je da moze zivjeti od svoga posla. Posto ju moja zena prati znal sam u startu da je ok jer mi zena ima ukusa.

Pravite spontanije interviewe, slobodno nek traju sat dva i nek bude u opustenijem okruzenju. Studio ili soba gdi to radite je onak iscenirano umjetna, bilo bi mi draze da je za necijim stolom gdi je nered, gdi je prirodna okolina a ne ovak sterilno. 

neznalica90 pon 6.3.2017 13:42
NEW_MAN kaže...

.. Znaci draze mi je gledat tj. slusat jer se nema kaj za vidjet nekoga tri sata koji trabunja o every day eventima i svemu zivome nego ovak kak ste vi napravili. Znaci voditelj je pripremio par pitanja na razini osnovne skole, prije nego sam pocel gledat sam znal 90% pitanja koja se budu pojavila i 100% odgovora. Tako nesto nije zanimljivo, a sve skupa puno prekratko.

Cura se cini normalna i drago mi je da moze zivjeti od svoga posla. Posto ju moja zena prati znal sam u startu da je ok jer mi zena ima ukusa.

...

Bit ce seksa veceras 

PzKpfw sri 8.3.2017 19:19

Još sam jednom pogledao video, te mogu reći da je djevojka Andrea pametna osoba koja je pronašla svoju nišu, te živi na račun tuđih kompleksa osoba koje je konstatno trollaju.
Nitko se nije na pametnom obogatio, vele pametni ljudi.

Sviđa mi se kaj ne drži sve jaja u istoj košari, nego je polivaletna te zarađuje novac iz više izvora.
Malo ljudi može imati neku lovu od pisanja po Internetu. Sama je stvorila svoju publiku, te joj nitko ne može to zamjeriti ako je normalan.

Dobro je što živimo u ovo super tehnološko vrijeme, te ima primjera među nama oni koji na ovaj način žive o ICT.

Iako je video prevladajući na netu, al' ipak nitko i ništa neće moći izbaciti pisanu riječ iz ljudskog djelokruga djelovanja, jer ne možemo sve informacije dobiti iz videa, nego ipak pisana riječ kroz digitalnu verziju ili papir je poseban način dolaska čovjeka do njegovih spoznaja.

Hm, dobro je objasnila kako djeluju trollovi. Kaj god napravimo uvijek će netko krivo i namjerno nas ići ocrniti, al tko želi biti objektivan, može zaključiti da je Andrea A,. super djevojka.

Matija Babić je odličan tip koji jako dobro nabija komplekse ovome iskomplesiranom narodu koji vjeruje u bedastoće koje mu podvaljuje politika. Neki će ga možda shvatiti, al' neki nikada, to je tako....

MB, rules!

Eto, bilo vas je gušt gledati i slušati, ekipo živjeli...