iPod Touch 5G VS. iPhone 5 - Boot Up Test
Vezano uz: iPod Touch 5G VS. iPhone 5 - Boot Up Test

Sasvim ocekivano da ce se iPod touch brže paliti s obzirom da ne pokreće GSM/EDGE/3G/4G i GPS servise... Masu manje posla.
Samo pitanje je koji je smisao od ovog testa? Mobitel ces prakticno upalit/ugasit nekoliko puta u životu.
meni se uvijek isprazni skroz da se ugasi.

Sasvim ocekivano da ce se iPod touch brže paliti s obzirom da ne pokreće GSM/EDGE/3G/4G i GPS servise... Masu manje posla.
Samo pitanje je koji je smisao od ovog testa? Mobitel ces prakticno upalit/ugasit nekoliko puta u životu.
Ak nisi znao, svaki smartphone je preporucljivo jednom na dan iskljuciti i ukljuciti...

Ak nisi znao, svaki smartphone je preporucljivo jednom na dan iskljuciti i ukljuciti...
prvi put cujem za to
Ali zato dobro znam da je svakoj elektronici "najstresniji" trenutak upravo paljenje i gašenje. Zbog toga se i preporuca da se PC sto manje restartira (ako nema problema s zagrijavanjem). Ne vjerujem da su smartphone-ovi izuzetak.

vidis da trolla
a bome i ti s tim najstresnijim trenutcima i preporukama za reset, to neke nove teorije zavjere?!

Preporuka za reset je nebuloza, stres kod paljenja je istina!

a bome i ti s tim najstresnijim trenutcima i preporukama za reset, to neke nove teorije zavjere?!
nije teorija zavjere, to je nešto što ćeš lako pročitati na netu, BUG časopisu ili stručnoj literaturi

Dobio SE Xperia Mini Pro prije mj. dana, prvo što sam pročitao u uputstvima za korištenje jest to da ga trebam jednom u 24 sata ugasit i ponovno upalit.. Frendici za lumiu isto tako pise...

U 7-8 godina koliko imam mobitel, nikad mi se ništa nije desilo ako ga ne restartam jednom dnevno... To su obične nebuloze. Odnosno, može biti pomalo štetno jer kod svakog paljenja elektronika 'doživi' šok od naglog prolaska struje kroz sklopove.

U 7-8 godina koliko imam mobitel, nikad mi se ništa nije desilo ako ga ne restartam jednom dnevno... To su obične nebuloze. Odnosno, može biti pomalo štetno jer kod svakog paljenja elektronika 'doživi' šok od naglog prolaska struje kroz sklopove.
Pa niko nije rekel da ce se desit nes stetno, samo da je preporucljivo...

Pa niko nije rekel da ce se desit nes stetno, samo da je preporucljivo...
Software im je pun memory leakova pa ga treba "optimizirat" jednom dnevno...