Fractal Design Define C recenzija kućišta – Neupad
Vezano uz: Fractal Design Define C recenzija kućišta – Neupad

Da kučište izgleda sasvim pristojno osim ovog dijela sa manjkom prostora za kable od napajanja,mada s full modularnim napajanjem taj se problem smanjiva!!

Da kučište izgleda sasvim pristojno osim ovog dijela sa manjkom prostora za kable od napajanja,mada s full modularnim napajanjem taj se problem smanjiva!!
Istina + što je ovo Enermaxovo koje sam ja koristio malko dulje od normalnih ATX napajanja, pa i to ždere prostor.

Imam Define Mini C, prezadovoljan sam, sa modularnim RM550X-om mi je laganini bilo složit kablovinje i bez problema se iskoristi HDD cage.
P.S. Gdje si duksu nabavio? Me want it too, dobrih duksa nikad dosta :D

Ssd-ovi iza procesora?, pa to mora da se pregrijava( Denise jesi mjerio temperature)? steta sto se zbog kablova nemoze ugurati ladica...po meni je 750kn previse za ta dva propusta!lp

Ja ne vidim problem sa prostorom za kablovinje.
Alki za pridržavanje kablova ima po cijeloj zadnjoj strani ploče plus onaj vertikalni ustor za kablove nije bio do kraja popunje.
Povrh svega toga, nekako mi se čini neprimjereno kupovati ovo kućište za konfiguraciju sa više grafičkih kartica za koje bi trebalo imati 850W napajanje.
Inače cijelo vrijeme sam čekao da se stol sa kućištem složi na pod, sve se neke klati kao da je na božijoj milosti. Da nije onaj "debeli" zlostavlja taj jadni stolček ;)

Ssd-ovi iza procesora?, pa to mora da se pregrijava( Denise jesi mjerio temperature)? steta sto se zbog kablova nemoze ugurati ladica...po meni je 750kn previse za ta dva propusta!lp
Ma sumnjam. SATA SSD-ovi se baš ne griju. Nisam općenito s tim imao problema nikad s tom pozicijom iza proca.

Imam Define Mini C, prezadovoljan sam, sa modularnim RM550X-om mi je laganini bilo složit kablovinje i bez problema se iskoristi HDD cage.
P.S. Gdje si duksu nabavio? Me want it too, dobrih duksa nikad dosta :D
Ovdje http://www.arenacentar.hr/hr/brand/cropp/
Gdje se prodaje odjeća za mlade buntovnike kao što sam i ja sam :D

Hvala na recenziji, inače mi se kućište sviđa od kada je izašlo i već duže vrijeme ga gledam, zbilja je kompaktnih veličina, a opet sve stane u njega uz odličan cable managment + mnošto featurea kao što su filteri za prašinu, cage za napajanje, sound dampening material itd.
Sviđao mi se i R5, ali je jednostavno bio previše glomazan i veliki za moj ukus, ovo je zbilja savršeno za mene!

Danny, vrlo dobar video. Meni se sviđa.
Dobro je objašnjeno ono sa podrumom u ovakvom tipu kučišta, gdje moramo maknuti ladice za diskove, da bi jednostavno bilo mjesta za kabele.
Zaključak mi se isto sviđa, zašto primjerice ovaj model plačamo više od drugoga.
Well, bolja završna obrada, tiši ventići, te sama buka iz ovakve kante.
Sviđaju mi se ovakva kučišta koja imaju rješenje da je napajanje u posebnoj komori koja ujedno može poslužiti i za diskove i za kabele. Ušteda prostora, te je i sve nekako vizualno bolje.

kupio sam nedavno to kučište, veoma dobro

Ne pregrijava se ništa

jel moze neke temp ssd-ova da vidim za informaciju, ali ne u idleu vec nakon 10+min igranja u zatvorenom kucistu? hwinfo64!LP

Brate sta se uvati SSD i temp,Skylake se ionako ne grije kao i sam SSD!!

Brate sta se uvati SSD i temp,Skylake se ionako ne grije kao i sam SSD!!
a mozda imas i pravo, vele da su od 37-46°c optimalne temperature!lp

a zašto se Šuštinjo u pozadini sramoti sa smećem od sluški koje koštaju 2je some eura?
mada ja patim za big tower case...iako ga osobno nemam baš upravo radi takvih stvari i problema radi kablova od napajanja koji su općenito problem.