Absu pon 27.3.2017 20:30

Odlične recenzije i predstavljanja u zadnje vrijeme,

jedina zamjerka je preglasna pozadinska glazba u drugom dijelu videa, malo te teže čuti,

plus je što je muzika odlična i nije neki nabrijani dub step :D

Denis uto 28.3.2017 11:22
Stjepanj kaže...

Denis odlican, kutovi snimanja takoder, zvuk katastrofa kao i u svim ostalim videima, a o zbluranoj slici da ne govorim nemozes gledati i skocentrirati se na nista! Proraditi  na tome pod hitno!lp

Zvuk ti je na koji način katastrofa? Preglasna ti je pozadinska glazba ili kaj?

Hmm, kaj se mutnosti tiče, mensečini da smo po svemu sudeći digli preview fajl na Youtube. Vjerojatno sam ja dao Miri krivi :( 

Sve u svemu bit će oštrije ubuduće. 

Patrick_cro uto 28.3.2017 13:44

Slazem se za zvuk, malo je pretih, muzika ok, ali opet preglasna kako kaze kolega, osvjetljenje sasvim ok. Na 1:56 mi cini da su malo savinuti pinovi za frontpanel na ploci. Ocekujemo da ce doci i proc pa da vidimo kako to izgleda u praksi, a nebi bilo lose da se napravi koji ln2 oc pa posta video, pa makar sa starijim komponentama

Denis uto 28.3.2017 14:10
Patrick_cro kaže...
Slazem se za zvuk, malo je pretih, muzika ok, ali opet preglasna kako kaze kolega, osvjetljenje sasvim ok. Na 1:56 mi cini da su malo savinuti pinovi za frontpanel na ploci. Ocekujemo da ce doci i proc pa da vidimo kako to izgleda u praksi, a nebi bilo lose da se napravi koji ln2 oc pa posta video, pa makar sa starijim komponentama

Moguće je da su savinuti, ali to se lako ispravi. Od LN2 oc nažalost ništa. Niti imamo opremu, niti smo se ikad bavili time. Samo zrak i voda. 

ivek decembarski uto 28.3.2017 16:31

Glazba je možda malo preglasna, ali nimalo iritantna. Čak mi djeluje dosta osvježavajuće i mislim da rock savršeno odgovara tech recenzijama.

Možda bi i odgovarala jača glazba kada ne bi bilo nikakve naracije, ali ovako malo ipak smeta. 

Također možda malo smanjiti sa bluranjem, pogotovo kada se radi o kraćem videu.

Vidim da dosta pratite komentare forumaša pa vjerujem da budete "popravili greške".

Bez obzira na zamjerke (da se razumijemo - video je kvalitetan) dao sam max ocjenu jer sam valjda 100 puta rekao da tech mora biti u prvom planu

i jako mi je drago što ti i Davor dobivate više pozornosti. 

LP