Podržava li ugradnju dva ATX napajanja?

po dimenzijama bi dobro zarađiva kriumčarenjem ljudi unutar kučišta...

Nekak ne vidim smisao ugrađivanja 2 kompa u jednu kantu.
Ja vidim. Osobno trenutno koristim 3 kompa istovremeno za 3D renderiranje. Jedino bi bilo dobro da je umjesto mITX moguće staviti mATX

Ovo bi mi super došlo. U "glavnom" djelu bi mi se nalazio primarni pc kojeg koristim za neke zahtjevne aplikacije, i igranje. u drugom dijelu super dođe još jedan mali pc koji ne troši puno koji je super za filmove i za surfanje internetom. meni se stvarno sviđa ovakva kombinacija.

hahaha, mogo si na kineski postat link!

hmm, jako zanimljivo
vidiš nikad nisam pomislio da se može staviti 2 kompa u 1 kučište :)
Jako mi se sviđa, samo cijena je prehebena.... 2000kn

ne znam kaj pojedinci imaju protiv ovoga kucista,mogu samo rec da je kuciste,malo neobicno,ali je hul i nista mu ne fali.

odmah bi zamjenio hafa 932 za njega,dolje game masina koja trosi pun k struje a gore evridej komp za surf koji trosi ko upaljac,pa kad ti se sprdne prebacis na monitoru na dvi i upalis zwer za igranje,do jaja stvar,samo malo mi taj iksajlnc skup ,nije se jos toliko probio da daje tolike cijene,al ajd valjda je kvalitetno

da, a uz to bi trebali imat onaj switch koji prebacuje monitor, zvuk, tipkovnicu, miš sa jednog kompa na drugi..a ti switchevi nisu bas jeftini
Nekak ne vidim smisao ugrađivanja 2 kompa u jednu kantu.