TS3 Server za aktivan klan

Ako nikog ne zainteresira do srijede ponuda ide off...

vidim kopira se ;D

Bump...Server stoji i mjesta ima

Mali bump nakon godinu dana... Imam server dostupan a možda i dva.

Dostupno još novih servera!

Bump. Ima još par komada tu i tamo.

Bump. Ima još par komada tu i tamo.
Još uvijek dostupno.

Bump. Ima mjesta još.

Igram jednu igru online zove se haxball.Imamo svoju ligu i svoj forum,forum broji oko 800 clanova i dobro bi nam dosao ts.Ako neko ima ts server free radi bi ga uzeo :)

Bump još dva servera imam. Netko je s foruma tražio TS pa se nije pojavio dva tjedna na njemu.

Pozdrav, ako jos ima u ponudi free ts3 serveri, dodaj me na fb da se dogovorimo, pozz

Bump. Imam mjesta za manji clan/community. Sve manje od 15 članova mogu kod mene na serveru dobiti smještaj.

Mogu li dobiti smještaj kod tebe na ts XD
Treba mi za mene I frendove za klan.
Ako može javi u ovoj temi.
M.Š

Mogu li dobiti smještaj kod tebe na ts XD
Treba mi za mene I frendove za klan.
Ako može javi u ovoj temi.
M.Š
Može smještaj nema frke. Naleti na Teamspeak IP je : xcell.teamspeak.me i tamo me poke pa ti sredim sve.

Da li ima još ponuda za TS3 ?

Bump! Dostupan server!

BUMP! Imam puno mjesta na VPS-u od nedavno sam na novom hostu u Frankfurtu. Test TS: xcell.teamspeak.me. A ako niste ljubitelj Teamspeaka mogu vam hostati i Mumble server.

Bump

bump. ima još servera!

Pozdrav!
Trebam TS3 za -=CPU=-klan ,aktivni smo 15 godina od pocetka igramo Battlefield i najstariji smo klan na ovim prostorima sto se tice BF-a.Sad smo upali u krizu trebamo tvoju pomoc,stoga trebamo TS3 ili kanal za nas klan na TS3.
Unaprijed hvala!

da li ce radit TS3 na kojem je CPU klan ILI da trazimo dalje'?

radi li ts3
Dajem TS3 Server za jedan aktivan klan(eventualno dva). Server je hostan u Njemačkoj na VPS u DC-u u Frankfurtu na 1 Gigabit konekciji (Linevast) i ima dobar ping.TS može imat do 50 slotova eventuano i više.
Steam:renny1990
TS3: xcell.teamspeak.me ili (najbrža opcija za dobiti jedan, često sam online u večernjim satima, uđite u sobu Upiti za TS/sobu)
Server dostupan!