Freelancer-Discovery RP 24/7

Pogledaj link na postu prije,lik je istu sliku postao kao i ja...ali nitko nezna rjesenje:S

Zato kažem da odete na forum od discoverya i pitate tamo. Ili nađite sličan thread, jer kad vam kažem da sam vidio barem 20 istih takvih stvari. I sve je se dobro završilo.
Ja nisam imao problema pa ne znam što treba učiniti.
Prijatelju, www.discoverygc.com
EDIT: Ah čekaj, čitam sad taj thread tamo. Oprosti nisam vidio edit.

Jbga,citao sam,nasao sam rjesenje.problem je bio u avastu...ali sam mislio da ako ga samo zaustavim ili ga ne pokrenem na startupu da ce sve ibit oke...ali zilav je avastmtreba ga potpuno ukloniti iz sistema,ima neki remover bas za njega...sad radi...idem napraviti char i igrati:D Hvala na trudu:D

Heh sretno sa igrom, vidjeli smo se tamo već kao što znaš. Zabavi se igrajući, ima toliko toga za raditi.

Moze pomoc?nabavio sam discovery mod,i kaj sad s njim?kad ga unzipam dobijem one razne filove a nema za instalirati nis?treba to nekam skopirati,mozda u direktorij igre?

Freelancer Mod Manager
Program za upravljanje modovima. Nakon što to imaš instalirano, dvoklik na mod file, on se zipa u taj program, i pojavi se na listi modova u programu.
Aktiviraj njega, i samo njega. (Nijedan drugi ne smije biti aktiviran)
I to ti je to.
Btw nadam se da si svjestan da ne radi više globalni server, pa za spajanje na server stavi path u ikoni od FL-a na desktopu da ti bude ovako:
D:\Igre\Freelancer\EXE\Freelancer.exe -s82.113.48.5:2302
Tako je u mene, promijeni samo ako si instalirao igru u neki drugi folder.

Server je super...upravo smo se vratili iz "patrole" Hudson sustavom...malo se kacimo sa Xenoxima...danas su nas nagazili,ali vec cemo im vratiti...ako tko igra nek se javi ako zatreba kakvu pomoc...

dodji malo u sig-13 :d
hehehe!!

hehehehe...navrati ti do Colorada :P

ne smijemo raidati :D

E, imam tu igru i dali bi se mogao naoravit account (za online) sa piratskim serijalima?

Kako možeš koristiti piratizirane igre, svinjo jedna?
*cough* Da, zašto ne.. *cough*

Kako možeš koristiti piratizirane igre, svinjo jedna?
*cough* Da, zašto ne.. *cough*

Na forumu je ime Swift.
Glavni char mi je =CR=Flamewing, a druge neću otkriti. :P
Inače znam dosta ljudi koji igraju, a od ovih sa bug foruma znam samo 2. To bi ti bili Bocky i Tommy.
Inače, samo jedan savjet, ako misliš samo ić okolo i pucat bezze nemoj ni igrat ;)
Pročitaj pravila na forumu, i koristi "Common Sense". Vidimo se tamo ;)

evo budem i ja probao samo da se skine igra

Fakat je zanimljiv server,malo je tesko na pocetku dok se ne snađes,svakako prvo prouciti pravila na forumu i ostale stvari koje su potrebne za RP igranje.
Mislim da je i Zlatan sa ovog foruma na discu al neznam pod kojim nickom.

evo sve spremno...nick je Drakonx

Preporučujem da na forumu napraviš thread u onom Welcome dijelu, predstavi se, i usput pitaš što god ti treba, prouči pravila, pročitaj okolo, ima toliko puno toga.
Samo jedna preporuka, ni pod kojim slučajem nemojte postati jedni od onih bounty huntera koji tradeaju 10 dana i onda uzmu najveći brod i idu okolo napucavati bezveze razne ljude.
RP server. ;)
Pitajte Swift na forumu ako vas što zanima.

Ja sam [D.Brothers]Wyatt, samo sto ne igram vec par sedmica..Ispiti na faxu poceli :D Ali budem vas taxao ponovo uskoro :D

Ah bok Corsairu jedan.. Mene nećeš taxati, CR ima savez sa Corsairsima. :P

ja sam ga jucer instalirao... malo sam questao jos bas nista ne kuzim
barem znam da ima ljudi koji mi mogu pomoci...
budem vas potrazio nakon ispita

Ima toga dosta za pohvatat,Samo citaj njihov forum,o fakcijama,pravila Discoverya...itd.
Ja sam tamo malo vise kak 2 tjedna i jos nisam sve shvatio.

Dugo igram Freelancer na raznim serverima i imam zelju da pocnem i na Discovery-u igrat.
Uglavnom htio bih se pridruzit klanu/frakciji BSG, koja je spomenuta u prvom komentaru... ako to jos uvijek vrijedi.
Ako i ne, ako ima neko ovdje ko jos uvijek tamo igra javite se jer imam nekoliko pitanja u vezi servera :)
Pozz.

Da, još uvijek vrijedi. I slobodno pitaj što te zanima. Imaš tamo link u prvom postu, kao što si vjerojatno već i vidio.
Pozz.

Kad izlazi nova verzija discoverya, i koje novitete nosi sa sobom?

Otvorena beta samo što nije izašla, gleda se samo par sitnih bugova još, i onda će se izdati otvorena beta do kraja mjeseca, potrajat će još malo dok se poprave bugovi koje (ako) prijave igrači na test serveru.
Noviteti?
Ova verzija nosi najviše novih stvari dosad, zato se i razvijala tako dugo.
- Dosta novih brodova, i re-modelirani i re-skinani dosta brodova
- Novi sustavi
- Nova Kuća ( Gallia ) sa pripadajućim sustavima i factionima
- Flak za capitale
- Nove inovacije u oružjima
- Rebalans sustava borbe za više realističnosti i življu borbu ( feeling je još uvijek isti)
- Itd. ovo je samo što se sada mogu sjetiti, ima toga dosta.

Gallia, to francuzi jel' ? Asterix i Obelix ftw :D
Nadam se da ce makar malo ublaziti pravila, ili barem dozvoliti raidanje kako dolikuje..I jos puno, puno brodovaaa :D

Yep. :P
Što se tiče pravila, vjeruj mi da je to potrebno. Ne bi vjerovao koliko tamo ljudi ima koji pokupe se u battleshipima i odu tamo pucat po ljudima u malim fighterima. Ili razna druga sranja.
To je RP server ( Roleplay) , što znači da se ponašaš kako bi se ponašao lik kojega igraš, i sva pravila su tamo da ti ne može netko usrat dan sa svojim glupostima. To što te netko pošteno ubije i tako to, to nema prigovora što se mene tiče.
Samo zaboga nemojte nitko igrati kao Bounty Hunter, uzet najveći brod koji ima, i napucavat ljude okolo.

Ja sam samo koristio heavy fightera,gunshipa i gunboata...i corsair sam :D
Nervira me sto se ne moze skupit nas par, i otici u npr. Liberty i kokati drotove tamo (ili oni nas) :D
Ovako ljudi. Da biste igrali na serveru, ne morate imati account na forumu discoverygc.com
Ali veoma je poželjno, tamo se može saznati mnogo stvari, i usput tražiti pomoć ako vam treba.
Što se tiče viste, tamo ima jedan thread koji je napravio jedan od admina sa detaljnim uputama kako napraviti da FL radi sa Vistom.
I da, pobrinite se da instalirate Discovery 4.84 mod. :P
Ako nemate Vistu i ne možete se spojiti, to se također može riješiti, vidio sam ljudi sa istim problemima kojima se pomoglo.
Ako imate bilo kakvih problema, samo otiđite na discoverygc.com forum, u Tutorials and Support dio foruma, i postavite tamo pitanje koje vam treba. Vjerojatno će vam se to riješiti u istom danu kada napravite post, dosta je ljudi na forumima tamo.