Conan Exiles server (PS4)

ako igras jos uvek mi smo na serveru 1100 gilda nam je wolfpack.

Prešao sam na official servere. 3012, 3013, 3181 serveri

i mi smo na oficial serveru. Ako mi verujes jos od kad smo uzeli igru nismo menjali. Posto ne volimo da se prebacujemo tu smo gde smo jbg. Ima nas sestoro aktivnih, u poslednje vreme bas nesto i ne ali tu smo. Cekamo malo da se smiri situacija, odjednom negrnulo dosta igraca ali nece dugo oni hahaha.

Bok, ljudi! Vidim da su poruke stare, ali me zanimalo jel još uvijek igrate Conana? Ili ima netko novi da se javi?

Nažalost da, još uvijek se igra Conan ali sad Isle of Šiptar. Nešto manje u zadnje vrijeme jer su na PS-u sjebali render i dosta toga pa se čekaju bolja vremena, ali zna se tu i tamo zalomiti par sati u komadu.

Ah, i ja igram isključivo Siptu otkad se pojavila, već sam zaboravila Exiled Lands
A šteta kaj si na PS-u, ja sam na PC-u, i baš primjećujem da nekak većina ljudi igra na PS-u i Xboxu. Što me čudi jer je na tim platformama igra još zbagiranija nego na kompu
Enivej, drago mi je čut da nas ima još, tražila sam druge igrače i preko Reddita, našla svega par :p

Igram ja i na PC-u ali sam odustao jer sam bio sam samcat, a PS-u ja i kolega igramo pa je nekako zanimljivije.

E baš zato sam i ja išla tražit druge igrače po netu, dojadilo mi šprehat isključivo engleski u chatu :p
Conan je definitivno zabavniji u društvu

Ajde možda kad kolega uzme neki novi komp prebacimo se na PC pa napravimo jedan mali HR klan :D

Može, javi ak se odlučite na to
U međuvremenu, ja našla još jednog našeg pa sad tražimo neki dobar unofficial server s malo PVP-a
Da li igra tko Conan-a na PS4?
Ako da ima li koji server di se može igrati sa "domaćom" ekipom.
Ja čak i razmišljam uzeti server (16€ mjesečno) da se može igrati na miru